› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.11.2012

İlham verici 50 banyo

Banyolar, artık alıştığımız banyolar değil. Tasarım anlayışı tamamen değişti, renkli ve insana mutluluk veren özel mekanlara dönüştüler. Pudra.com ekibi olarak size ilham vereceğine inandığımız 50 banyoyu beğeninize sunuyoruz.

Evlerimizin en özel alanlarından biri banyolar. Bize ait, bizim gibi olsun istiyoruz. Ve hepsinden önemlisi kendimizi rahat hissetmek istiyoruz. Pudra.com olarak renkli ve sıradışı pek çok banyoyu inceledik. Modern, eklektik, elegan, klasik, country,... Aklınızı hangi tarz geliyorsa. İçlerinden 50 tanesini seçtik. Tarzınız ne olursa olsun bir kaç tanesini çok beğeneceğinizden eminiz.

Küçük dokunuşların büyük farklılıklar yarattığına inanıyoruz. Bu yüzden banyo dekorasyonu için size birkaç küçük önerimiz var.

- Bembeyaz banyolar çok geride kaldı. Artık banyolar daha renkli ve şık. Farklı bir banyo istiyorsanız onu renklendirmekten korkmayın. Birkaç renkli havlu, banyo halıları, canlı bir duş perdesi bile banyoyu renklendirmeye yeter. Korkmayın, renklendirin.

- Banyoya her girdiğinizde yüzünüze bir mutluluk gelmesini istiyorsanız taze çiçekleri kullanmayı deneyin. Lavabonun, havlu sepetinin ya da rafların yanına taze çiçekler koyun.

- Küçük bir banyonuz varsa küvet yerine tercihiniz duşakabinler olsun. Geniş bir alanınız varsa küveti etrafı boş kalacak şekilde yerleştirin. Böylece daha fazla keyif yapma şansınız olur.

- Banyoda farklı tarzda dekoratif lambalar kullanabilirsiniz. Duvara monte edilenlerden, raf üstüne koyulanlara kadar pek çok alternatif var.

İlham verici 50 banyoyu görmek için tıklayın


Banyonuzu sıradanlıktan kurtarmak istiyorsanız, Pudra.com'un Banyo dekorasyonu için 6 basit öneri başlıklı haberi size yol gösterecek.

Buse Kaymak
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2