› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.11.2012

İlham verici 50 salon

Evlerimizde değişikliği ve yeniliği çok seviyoruz. Pudra.com ekibi olarak modernden klasiğe, retrodan ekletik tarza kadar pek çok salon alternatifini bir araya getirdik. Bakalım en çok hangisi sizin tarzınız?

Salon, evimizin en vazgeçilmez alanı. Evde kaldığımız saatlerin bir çoğunu burada geçiriyoruz. Günün yorgunluğunu atıyor, arkadaş ve aile toplantılarını keyfini burada çıkarıyoruz. Hem şık görünmesini hem de rahat ve kullanışlı olmasını istiyoruz. Bunun için size ilham vereceğinizi düşündüğümüz 50 şık salon seçtik. Pinterest'ten derlediğimiz bu salonları eminiz siz de çok beğeneceksiniz.

Pudra.com'un seçtiği 50 ilham verici salonu görmek için tıklayın.


Şimdi sizlerle salon dekorasyonu hakkında birkaç ipucu paylaşalım:

-Koyu renkli ahşap mobilyalarınıza krem ve yeşil koltuk tekstilleri seçerek daha soft bir hale getirebilirsiniz. Vintage bir sehpaya renkli kumaşların eşlik etmesi salonunuza elegan bir hava katacak.

- Salonunuzda ayna kullanmak mekanınızı daha geniş gösterir.

- Koltuklarınız için küçük bir detay: minderler ve yastıklar sıkıldığınız salon görüntüsüne hayat katabilir. Farklı malzemeler ve renklerde seçilmiş yastıklar ile yeni bir stil yaratmayı deneyin.

- Eski bir vazo, küçük biblolar, vintage çerçeveler ve birkaç dekorasyon objesini bir araya getirmek mükemmel bir fikir. Dağınık bir şekilde durması yerine onları gruplandırarak fark yaratın.

- Sıradanlıktan kurtulun ve salonunuza bir karakter kazandırın. Farklı tonlar ve desenleri karıştırın. Klasik oturma grupları yerine birkaç farklı mobilyayı bir araya getirmekten korkmayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2