› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.09.2012

İlham verici 50 yatak odası

Pudra.com her zevke uygun, renkli ve ilham verici 50 yatak odası seçti. Her birinde farklı bir detay bulacaksınız. Bakalım siz içlerinden hangisini beğeneceksiniz?

Yatak odaları, günün tüm stresini atıp dinlenmek için kullandığımız en özel yaşam alanımız. Onu özel kılmak, dekorasyonunu mükemmel yapmak herkesin hayali. Pudra.com olarak size ilham vereceğini düşündüğümüz 50 yatak odası fotoğrafını Pinterest’ten seçtik. Bohem, modern ya da klasik hiç fark etmez, her birinde farklı bir ruh bulacaksınız. Renkli detaylar, farklı tasarımlar ve daha fazlası…

İlham verici 50 yatak odasını görmek için tıklayın.


Yatak odanızı dekore ederken önce kendi isteklerinizi, sevdiğiniz renkleri ve stilinizi göz önünde bulundurun. Eğer stil konusunda karışıklık yaşıyorsanız hemen ekleyelim, Pudra.com’un Dekorasyonda stiliniz ne? haberi tam size göre. Stilinizi belirledikten sonra dekorasyonda kişisel objeler kullanarak kendinizi yansıtabilirsiniz. Eski yatak odanızdan sıkıldıysanız ve sıfırdan dekore etmek için yeterli bütçeniz yoksa Yatak odanızı sınırlı bütçeyle yenilemenin yolları size yardımcı olabilir.


Dekorasyonunuzu özel ve farklı kılmak istiyorsanız size ilham vereceğini düşündüğümüz birkaç önerimiz var:

- Yatağınızın ayakucuna puflar koymak yerine vintage bavulları üst üste yerleştirerek şahane bir görüntü yakalayabilirsiniz.

- Yatak odanıza modern bir dokunuş katmak istiyorsanız, işe eğlenceli ve dekoratif bir aydınlatma ile başlayın. Unutmayın, aydınlatma bir mekanın görünümünü en çok değiştiren detaydır. Tavana asılan aydınlatmalar çoğunlukla odayı basık ve kasvetli gösterebilir. Bunun yerine odanızın farklı bir köşesine yerleştireceğiniz aydınlatma odayı tamamen değiştirecektir.

- Tuvalet masanıza taze çiçekler koyarsanız hem odanız hoş kokar hem de odanız canlanır. Gece yatmadan önce çiçekleri başka bir odaya almanızı tavsiye ederiz.

- Yatak odanızdaki mobilyaların hepsi aynı renk ve materyalden olmak zorunda değil. Açık ve koyu renklerdeki mobilyaları bir arada kullanarak ya da demir bir karyolaya ahşap bir gardrop seçerek odanızda rustik bir görüntü yakalayabilirsiniz.

- Yatak odanızın bir duvarını duvar kağıdı ile kaplayarak odanıza enerji katabilirsiniz.

Pudra.com olarak, renkli, modern ve ilham verici 50 yatak odasını beğeninize sunuyoruz. Siz hangilerini beğendiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2