› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.07.2013

İndirimde kaçırmamanız gereken 10 dekoratif parça

Evinizinin dekorasyonundan sıkıldınız ve bir yenilik mi istiyorsunuz? O zaman indirim zamanı da gelmişken satın alınabilecekler listemize bir göz atın.

Evlerinizdeki koltuk, yemek odası, yatak odası gibi büyük eşyaları değiştirmek her zaman kolay olmayabilir. Fakat yenilik ve değişiklik yapmak için illa evdeki bütün eşyaları değiştirmek gerekmiyor. Küçük dekorasyon değişiklikleriyle bile bambaşka bir ortama kavuşabileceğinizi bilmenizde fayda var. Hele de neredeyse bütün markalar indirim sezonunu başlatmışken...

İndirimde kaçırmamanız gereken 10 dekoratif parça

Pudra.com’un indirimde kaçırmamanız gereken 10 parça önerisi var!


1-Dekoratif yastık:
Koltuğunuzun kumaşına göre ister desenli ister desensiz yastıklarla hareket katmak sizce de hoş olmaz mı? Ya da yatağınızın üstüne birkaç dekoratif yastıkla romantik bir hava yaratmak? Ortamlara sıcaklık kattığını düşündüğümüz bu yastıklar, değişiklik için iyi bir seçim.

2-Tablo:
Bizce bir evin olmazsa olmazlarından biri tablolardır. İster bir manzara ister bir portre ya da modern çalışmalar olsun, mutlaka bambaşka bir hava katacaktır evinize...


3-Çerçeve:
Tatiller, düğünler, doğumlar… En güzel anlarınızı sergilemek ve o fotoğrafları her gördüğünüzde ‘o an’a dönmek harika olur diye düşünüyorsanız, siz de bizdensiniz. O zaman evinizin her odasında ufak dokunuşlarla büyük etkiler yaratabilecek çerçeve seçimleri yapmanızın vakti gelmiş de geçiyor.

4-Havlu:
Ev dekorasyonu denince genelde banyolar biraz dışarıda kalabiliyor. Oysa banyo da sürekli kullandığımız bir alan ve bu alanda değişiklik yapmak bize iyi gelecektir. Değişikliğe havlulardan başlayabiliriz. Mağazalarda kolaylıkla bulunabilecek çeşitli renk ve desendeki havluları kaçırmamanızı öneririz.


5-Vazo:
İster canlı ister yapay olsun, çiçekler evlere renk, neşe ve ferahlık katar. Tabii onların içine konduğu vazolar da güzelliğine uyum sağlayabilmeli. Yenilik yapmanın yine kolay bir yolu olan vazolar için mağazalara gidip bakmanın tam vakti.

6-Sepet:
Sepetler banyolarda çamaşırlarınızı ve deterjanlarınızı muhafaza etmek için harika bir fikir. Hem düzenleme açısından işe yarar hem de göze güzel gelir. Hele ki hasır sepetler banyolara çok daha ayrı bir hava katacaktır.


7-Mum:
Mumlar sadece elektrik kesildiğinde işe yaramaz. Ayrıca ortamlara romantizm ve sıcaklık da katar. Değişik şekillerde, kokularda, renklerde mumlar salonunuzdan banyonuza evinizin her yerine pırıltı ekleyecektir.

8-Dekoratif objeler:
Bazı evlerde aşırı kullanılan, bazı evlerde ise pek tercih edilmeyen bir seçenek dekoratif objeler. Uyumlu parçalarla kullanıldığında fazla da olsa sorun olmaz belki. Fakat hiç obje kullanılmadığını da düşünemiyoruz. İndirim sürecinde bol seçenekle karşılaşabileceğiniz dekoratif objeler için mağazalara göz atmanızda fayda var.


9-Katlı servis tabakları:
Misafirler geldiğinde, aile yemeklerinde ve kutlamalarda hep aynı tabaklarla servis yapmaktan vazgeçip katlı tabakları kullanmaya ne dersiniz? Hem kalabalık masalardaki yer bulma sorununu bir nebze ortadan kaldırır hem de evinize bir değişiklik katmış olursunuz. Değişik renk ve desenlerde hem gözlere hitap edecek hem de yerden tasarruf sağlayacak katlı servis tabaklarını, bu indirimlerde almanızı öneriyoruz.

10-Nevresim takımı:
Yatak odalarını unuttuk mu sandınız? Tabii ki hayır. Yatak odanızda yapacağınız değişikliğin en güzel yolu renk renk, desen desen nevresim takımları seçmekten geçiyor. Eminiz birçok nevresim takımınız vardır. Fakat nevresim bir kere alınca uzun süre kullanılan bir şey olduğu için, indirimdeyken birkaç tane daha almak fena olmaz.

Tüm bu önerilerimizi şu sıralar indirimde olan A Day of Design, Alessi, Beymen Home, Bun Design, Boyner Evde, Chakra, Cumba Selection, Dantell, English Home, Ev+, Haaz, Habitat, ICA, Madame Coco, Mudo Concept, New England, Tepe Home, Yastık by Rıfat Özbek ve YKM gibi çeşitli dekorasyon ürünleri satan mağazalarda bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER