› 
 › 
16.05.2019

Kullanmadığınız eşyaları satarak çocuklara umut olun

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ve Dekopasaj ortaklığı ile kullanmadığınız eşyaları satışa çıkarın, kanserli çocuklara ve ailelerine umut olun!

Dekopasaj, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ile anlamlı bir projeye başlıyor. Çocukların iyileşmelerini sağlamak için KAÇUV’a destek vermek isteyen Dekopasaj üyeleri, satışa çıkardıkları ikinci el mobilyalardan elde ettikleri geliri bağışlarken Dekopasaj da bu satışlardan komisyon almayacak. Bu kampanya ile elde edilerek bağışlanacak miktarın 135 bin TL’ye ulaşması hedefleniyor.

Kullanmadığınız eşyaları satarak çocuklara umut olsun

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ve Dekopasaj, birlikte anlamlı bir projeye başlıyor. Çocukların iyileşmelerini sağlamak ve sağlıklı yetişkin bireyler olarak topluma kazandırmak için KAÇUV’a destek vermek isteyen Dekopasaj üyeleri, satışa çıkardıkları ikinci el mobilyalardan elde ettikleri geliri bağışlarken Dekopasaj da bu satışlardan komisyon almayacak. Bu bağışlarla çocuklarının tedavisi için şehir dışından İstanbul’a gelmiş, maddi açıdan dezavantajlı ailelere ücretsiz konaklama ve yardım imkanı sağlayan Aile Evlerine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

Bir diğer taraftan, evinizi yenilemeyi planlıyor ancak bütçenizi zora sokmamak adına çok açılmak istemiyorsanız, Dekopasaj ve KAÇUV işbirliği ile yapılan bu kampanya sayesinde, evinize farklılık getirecek ve aynı zamanda sosyal sorumluluk anlamında bir katkı yapmanızı sağlayacak özel ürünleri satın alarak siz de kanserli çocuklara ve ailelerine umut olabilirsiniz.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir?

2000 yılında, çocukları tedavi görmekte olan aileler ile hekimlerinin bir araya gelmesiyle kurulan Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlıyor.
 
Kaçuv

Kanser ile mücadelede önemli bir gereksinim olan psikolojik destek ve çocuk psikolojisine uygun tedavi ortamının yaratılmasına, hastaların sosyal ihtiyaçlarına da destek veren KAÇUV, Aile Evi inşaasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Aile Evi, çocuklarının tedavisi için şehir dışından İstanbul’a gelmiş, maddi açıdan dezavantajlı ailelere ücretsiz konaklama imkanı sağlayan ve ailelerin gıda, temizlik, sosyal alan, mutfak ve kısmi giyim ihtiyaçlarını karşılayan bir merkez olarak konumlandırılıyor. Dekopasaj da KAÇUV ortaklığı ile Aile Evi merkezi için üyeleri ile anlamlı bir kampanyaya imza atıyor. 

Kampanya nasıl gerçekleşiyor?
  • Yapılan işbirliği kapsamında Dekopasaj, ürün satışından aldığı komisyonu, ikinci el mobilyasını satanlar da elde ettikleri geliri KAÇUV’a bağışlayacak.
  • Satışı yapan Dekopasaj üyelerine de KAÇUV tarafından bir sertifika verilecek.
  • KAÇUV’a destek olmak amacıyla kampanyaya katılmak için ürünlerinizi satışa sunarken Dekopasaj tarafından verilen KACUV kodunu girmeniz gerekiyor.
  • KAÇUV yararına satışa çıkarılan ürünler Dekopasaj sayfasında tek bir yerde görülebildiği gibi kategoriler altında da yer alıyor.
  • Bu kampanya ile elde edilerek bağışlanacak miktarın 135 bin TL’ye ulaşması hedefleniyor.

İlgili haberlerimiz:

Evinizi yenilerken tasarruf etmenin 10 yolu
2. el online mobilya pazarlarında az kullanılmış veya yeni gibi ikinci el mobilya ve ev aksesuar, orijinalinin yaklaşık yarı fiyatına alınabiliyor.

8 dekorasyon hatası
Az sonra Pudra.com sayfalarında okuyacağınız 8 dekorasyon hatasına düşmezseniz, çok şık ve özgün bir dekorasyon yaratabilirsiniz.

​2019 Ev Dekorasyon Trendleri
2019 yılında kadife modası geri dönüyor. 2019 ev dekorasyonunda rose yerine bakıra ağırlık vereceğiz. Duvarlarda da metalik aksesuarlara hazır olun!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER