› 
 › 
Pudra.com 05.10.2011

Linens'in yeni koleksiyonu ''Arty Shadow''

Linens'in 2011-2012 Sonbahar/Kış koleksiyonunda birçok şık ürün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni koleksiyonunda ise ''Arty Shadow'' esintileri göze çarpıyor.

Tasarım gücünü ve deneyimini modanın son trendleriyle birleştiren Linens, 2011 - 2012 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile göz kamaştırıyor. Linens'in 2011-2012 Sonbahar/Kış koleksiyonunda nevresim takımları, yatak örütüleri, perde ve döşemelikler,mutfak tekstili, havlu-bornoz setleri, dekoratif aksesuarlar ve bebek ürünleri gibi birçok şık ürün tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Linens'in yeni koleksiyonu ''Arty Shadow''

Private Club, Woodland Melody, Arty Shadow ve Modern Serenity temalarından oluşan Linens 2011 – 2012 Sonbahar / Kış Koleksiyonu’nda yer alan ürünler, zengin ve farklı alternatifler sunmaya devam ediyor.

Arty Shadow
Koyu mavi, indigo ve turkuaz renklerinden çikolata kahvesi ve bal rengi tonlarına uzanan renklerin hakim olduğu Arty Shadow; güneyden kuzeye, İskandinavya’dan Asya’ya uzanan bir yolculuk vaat ediyor. Loft, maskülen ve zengin bir ambiyans hissi uyandıran temada ahşap, deri, taş, seramik, metal, patchwork ve suluboya desenler karşımıza çıkıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER