› 
 › 
23.07.2018

Makyaj masalarında 2018 trendleri

Nostaljik bir detay olan makyaj masaları sezonun yeni gözdeleri olarak tekrar hayatımıza girdi. Peki makyaj masalarında 2018 trendlerini biliyor musunuz?

Nostaljik bir detay olarak hafızalarımızda yer edinen makyaj masaları sezonun yeni gözdeleri olarak tekrar hızla hayatımıza girdi. Kişisel bakım ve güne hazırlık için kadınların kendilerine özel alanları olarak dikkat çeken makyaj masalarına yenilikçi bir yorum katan Enza Home, tasarım ve dekorasyon rehberi Enza Home Book 2018’de ilham veren makyaj masası tasarımlarını dekorasyon severler için bir araya getiriyor.

Makyaj masalarında 2018 trendleri
 
Modern tasarımlarıyla insan ruhuna da hitap eden zamansız mekanlar yaratan Enza Home, yepyeni bir bakış açısı ve yenilikçi yaklaşımıyla 2018’de makyaj masalarını yeniden hayatımıza sokuyor. Enza Home’un dijital platformlarda ücretsiz olarak dekorasyon meraklılarıyla paylaştığı Enza Home Book 2018’de bu yıl yatak odalarına şıklık, işlevsellik ve stil katacak makyaj masaları ön plana çıkıyor.
 
Kendinize ait bir köşe

Enza home makyaj masasıEnza Home’un kişisel bakım ve güze hazırlık için ideal bir köşe yaratan zarif makyaj masaları, özgün tasarımları ile yatak odalarını şık bir şekilde tamamlıyor, ayna ve saklama bölümleri ile de hayatı kolaylaştırıyor. Dinlenme ve yenilenmenin merkezindeki yatak odalarında kişisel bakım ürünlerini ve aksesuarlarını toplayan makyaj masaları, yatak odalarında düzen isteyenler için en ideal seçenek olarak ön plan çıkıyor.

Makyaj masalarında 2018 trendleri
  • 2018’de alternatif saklama alanları yaratacak çağdaş tasarımlar ön planda. Dışarıdan bakınca çekmece olduğu belli bile olmayan şık saklama bölümleri, gözü yormuyor ve dekorasyona yalın bir şıklık katıyor.
  • 2018’de ahşaptan mermere radikal malzeme alternatifleri oldukça zengin. Makyaj masası seçiminizle yatak odanızın tarzına tek bir parçayla bambaşka bir hava katmanız mümkün.
 
Ottavia yatak odası makyaj masası Enza Home
 
  • Yalın geometrik tasarımlar hem retro hem de çağdaş bir tasarım anlayışını sunuyor. Geometrik kesimler ve detaylar, makyaj masasının odada kapladığı alanı da küçültüyor.
  • Metali özellikle de altın ışıltılarla dolu bir sezon bizleri bekliyor. Enza Home’un modern tasarımlarında kulplar ve ayaklarda da bu detay sıkça kullanılıyor.
  • Ayna sezonun yükselen trendi. Enza Home makyaj masaları değişik form ve tarzlardaki aynalarıyla hem yatak odalarına farklı bir hareket getiriyor hem de küçük ışık oyunlarıyla mekanı daha büyük, aydınlık ve ferah gösteriyor.
Astoria yatak odası takımı - makyaj masası
İlgili haberlerimiz:

Sosyal medyanın en ilham verici dekorasyonları
Yeni bir eve taşınıyor veya evinizde değişiklikler yapmak istiyorsanız renklerin, ışığın ve havanın gücünü kullanarak pozitif enerjiyi yakalayın

Evinizi anında şıklaştıracak 10 dekorasyon önerisi
Fazla masraf yapmadan evinizi çok daha şık hale getirecek ipuçlarına ne dersiniz?

2018 Yazlık Ev Dekorasyon Trendleri
Mimar Figen Erdağ Demircan, düşük bütçeler ve küçük dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini yazlık evlerine taşımak isteyenler için önerilerde bulundu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER