› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.08.2016

Miranda Kerr Malibu'daki evinin kapılarını açtı

Başarılı model Miranda Kerr, Malibu’daki evinin kapılarını Harper’s Bazaar’ın eylül sayısı için açtı. Güzel yıldızın evi herkes için ilham kaynağı olacak.

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan güzel ve başarılı model Miranda Kerr, Malibu sahilindeki evinin kapılarını Harper’s Bazaar’ın eylül sayısı için açtı. Güzel yıldızın 5 yaşındaki oğlu Flynn ile birlikte yaşadığı ilham veren evini Douglas Friedman fotoğrafladı.

1960’lı yılların mimarisi ile tasarlanan bu çiftlik evini Miranda Kerr, ekoloji dostu bir biçimde dekore etmeye özen göstermiş. Evi ilk gördüğü andan itibaren bayıldığını söyleyen güzel model, “Bu ev benim için ilk görüşte aşk gibiydi. Yapılması gereken çok fazla iş vardı ancak harika bir manzaraya sahipti. Hemen denizin dibinde değil, rüzgardan korunaklı ve çok özel bir alanda. Evin potansiyelini gördüm ve benim için doğru bir karar olacağını hissettim. Bazı yönleriyle ağaç evlere benziyordu, bu ev ile ilgili sevdiğim bir diğer yan oldu. Önünün tamamen açık olması ve okyanus manzarası oldukça ferah hissettiriyor” dedi.

Miranda Kerr, evini dekore ederken orayı “kutsal bir mekan” gibi rahatlatıcı olmasına özen göstermiş. Evinin çocukluğunu geçirdiği Avustralya’dan izler taşımasını isteyen güzel yıldız bunun için doğal bir arka plan, beyaz ve krem tonları kullamış. Renkler yerine daha çok kumaşlarla oynadığından bahseden Kerr, “Renkler yerine kumaşlarla bir şeyler denemeyi daha çok seviyorum. Dokunma duyusuyla hareket eden bir insanım, bu yüzden evin dekorasyonunda birçok farklı kumaş kullanmayı tercih ettim. Kat kat perdeler, yastıklar, yumuşak halılar ve birazcık da renk” dedi. İlham verici evin duvarlarındaki aile fotoğrafları ve Miranda Kerr’in oğlunun çizdiği resimler, evi adeta ev olmaktan çıkarıp, bir yuvaya dönüştürmüş..

Miranda Kerr’in Malibu’daki göz kamaştıran evinin fotoğraflarını görüp ilham almak için galerimize tıklayın.

Kaynak: Harper's Bazaar

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:
Gwyneth Paltrow New York'taki evinin kapılarını açtı
Ünlü yıldız Gwyneth Paltrow, New York Tribeca'daki dairesinin kapılarını kendi web sitesi Goop'a açtı.

Evini yenileyenler için dekorasyonda son yenilikler
Evlenenler, yeni eve taşınanlar ya da evini yenileyenler için dekorasyondaki son yenilikleri Pudra.com'da bir araya getirdik.

Evinizi anında şıklaştıracak 10 dekorasyon önerisi
Fazla masraf yapmadan evinizi çok daha şık hale getirecek ipuçlarına ne dersiniz? Öyleyse Pudra.com’un hazırladığı evinizi anında şıklaştıracak 10 dekorasyon önerisini mutlaka okuyun.

İlham verici oturma odaları
Size hayallerinizdeki oturma odasını oluştururken halısı, lambası, duvarı, koltuğu, perdesi ve detaylarıyla ilham verebilecek salonları seçtik. İşte Pudra.com’dan size fikir verecek yaratıcı oturma odaları.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2