› 
 › 
Pudra.com 08.05.2012

Missoni Ev Koleksiyonu, Harvey Nichols Home’da

Missoni markasının birbirinden çarpıcı dekorasyon ürünleri, Harvey Nichols mağazalarında tasarım sevenlerin beğenisine sunuluyor.

İtalyan kökleriyle tanınan Missoni markası sadece moda dünyasında değil, ev koleksiyonuna ait özel parçalarıyla da dekorasyon dünyasında varlığını kanıtlıyor. Missoni Ev Koleksiyonu’nun geniş ürün yelpazesi, yatak odasından terasa kadar evlerini baştan yaratmak isteyen dekorasyon tutkunlarının gözdesi oluyor. Markanın romantik ruhunu simgeleyen canlı tonlarla bütünleşmiş zigzag desenli kumaşı ise yeni sezonda evleri renklendiriyor. Missoni’nin imzasını taşıyan ev koleksiyonunun her bir parçası özgün, doğal ve dinamik tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Missoni Ev Koleksiyonu, Harvey Nichols Home’da

Sezonun modası olan geometrik şekilli formlu yastıklar mavinin huzuru, yeşilin enerjisi ve pembenin tatlığıyla Missoni Ev Koleksiyonu’nun sadeliği ve cazibesini ortaya çıkarıyor. Yeni sezonda Missoni Ev Koleksiyonu, floral baskılı pufları ise modern dizaynlarıyla adeta eğlenceli bir botanik bahçesini andırıyor.

Markanın farklı modellerdeki nostaljik ve büyüleyici ipek nevresim takımları ise her tarzdaki yatak odasının tamamlayıcısı olarak yeni sezonun vazgeçilmezi oluyor. Missoni Ev Koleksiyonu’ndaki kaşmir şallar ustalıkla işlenmiş etnik çizgilerle harmanlanırken bir yandan da mobilyalarla olan uyumu evde inanılmaz bir atmosfer oluşturuyor.

Harvey Nichols İstanbul
Adres:Kanyon Alışveriş Merkezi Levent - İstanbul
Tel: 0212 319 11 00

www.harveynichols.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER