› 
 › 
21.08.2018

Mutfağınızı yenilemek için 10 pratik fikir

Mutfağınızı 2018 - 2019 mutfak dekorasyonu trendlerine uyarlamak zannettiğiniz kadar zor değil. İşte, Mimar Figen Erdağ Demircan'dan 10 pratik fikir!

Mutfağını 2018-2019 trendlerine uyarlamak isteyenler için Bursa çıkışlı f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan önerilerde bulundu.

Mutfağınızı yenilemek için 10 pratik fikir

Mutfağınızı 2018 - 2019 mutfak dekorasyonu trendlerine uyarlamak zannettiğiniz kadar zor değil. Renk kontrastları, metalik ve endüstriyel görünüm, beton bu yılın trendleri arasında. 2017’de karşımıza çıkan cesur renkler kullanılan mutfak kapıları bu yıl da gözde.
 
2018 - 2019 mutfak dekorasyonu trendleri


Mimar Figen Erdağ Demircan'dan mutfaklarını yenilemek isteyenler için 10 pratik fikir

1. 2018'de mutfaklar daha çok oturma odası görünümünde. Bu nedenle mutfağınızda dekoratif eşyalar kullanabilir, fotoğraf çerçevelerinizi asabilir, geçtiğimiz yıl gittiğiniz tatilde aldığınız süslerinizi mutfağınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Artık mutfaklar gerçek bir yaşam alanı.

2. Ahşap ile gri tonlarının ve vizon renginin kombinasyonları mutfaklarda çok moda. Mutfağınızdaki bazı duvarları veya dolapları kendiniz boyayarak modaya uyum sağlayabilirsiniz.

3. Açık raflarda kitaplar, bitkiler, resim çerçeveleri, oturma alanları, ada etrafı ve sabit oturumlar ile mutfak görünümleri çeşitleniyor.

4. 2018 - 2019 yılı mutfak dekorasyon trendlerinde koyu renkler özgürce kullanılıyor. Bu nedenle siz de koyu renkleri kullanmaktan çekinmeyin.

5. Mutfağınızda koyu renkli bir hava hakimse farklı ve güçlü tezgah üstü aydınlatmalarıyla istediğiniz ışıkta çalışabilirsiniz.

6. Ankastre ürünlerde de renk alternatifleri ön planda. Bronz, koyu mavi,antrasit, krem renklerinden tarzınıza uygun olanını seçebilirsiniz.

7. Mutfaklarda bronz ve bakır bu yıl sık sık karşımıza çıkacak. Armatürlerinizi, kapak kulplarını bu tonlarda, hatta antika görünümlü olanlara değiştirebilirsiniz.

8. Doğa renkleriyle altın rengini birleştirmek bu yıl yükselişte. Bu rengi seviyorsanız mutfağınızda en azından aydınlatmanızı bu tonda seçebilirsiniz.

9. Mutfak adaları artık vazgeçilmez. Üstelik mutfağınız büyükse artık biri çalışma alanı, biri de banket oturma olanı olmak üzere iki ada birden yaptırabilirsiniz.

10. Açık raflar yükselişte. Aksesuarlarınızı sergilemek, bitki koymak, daha havadar, açık bir mutfak hissi yaratmak için bol bol açık raf sistemi kullanabilirsiniz.

Bonus: Mutfağınızda yeterli yeriniz varsa dikey dolaplar yerine yataya yayılan bir dolap sistemi tercih edebilirsiniz. Yatay dolap sistemleri sayesinde, dolap üstlerinde çerçevelerinizi, bitkilerinizi, son dönemin popüler bitkilerinden kaktüs ve sukulentlerinizi rahatlıkla sergileyebilirsiniz.
 
2018 - 2019 mutfak dekorasyonu trendleri

İlgili haberlerimiz: 

İlham verici 50 mutfak
Herbirinde farklı bir incelik bulunan 50 ilham verici mutfak seçtik. Kimi rengiyle, kimi planlamasıyla, kimi ise obje kullanımıyla sizlere fikir verebilir. Pudra.com'un seçtiği bu mutfakları beğeneceksiniz.

​Burcunuza uygun mutfak dekorasyonları
Burcunuza uygun renkler ve dekorasyon tarzı nedir, bilmek isterseniz, sizler için hazırladığımız burca özel mutfak dekorasyonu önerilerine göz atın.

​Küçük mutfaklar için dekorasyon önerileri
Küçük mutfağınızı daha geniş göstermek ve daha pratik kullanmak için dekorasyon hilelerinden faydalanabilirsiniz. Küçük mutfaklar için dekorasyon örnekleri Pudra.com’da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER