› 
 › 
Pudra.com 10.05.2012

Porland'ın bahar koleksiyonunu gördünüz mü?

Porland'ın Armelle Koleksiyonu ile baharın tazeliği, yazın sıcaklığı dört mevsim evinizde. Cıvıl cıvıl kahvaltı sofraları, sıcak, samimi, romantik çay saatleri ile yaratıcılığınızın tadına varın.

Porland Porselen’in Armelle Koleksiyonu ile çok renkli. Tam bahar gibi. Pembe, turuncu, yeşil renkleri ve çiçekli desenleriyle, sosluktan kahvaltı tabağına, Türk kahvesi fincanından sütlüğe, demlikten çay tabağına, peynir tabağından baton pasta tabağına, tabaklı kupadan yumurtalığa, minik sevimli kâselerden sempatik tuzluklara, porselen bardaklardan cam bardaklara kadar sofralarınız ve mutfaklarınız yaz-kış Porland’la çiçek açıyor.

Porland'ın bahar koleksiyonunu gördünüz mü?

Biliyor musunuz Porland koleksiyonlarında sadece porselen ürünler kullanmıyor. Cam sofra ürünlerinin yanı sıra aksesuar ve tekstil ürünleri ile her koleksiyonun tamamlayıcı ürünleri olarak tasarlanıyor. Biz havlulara, önlüklere bayıldık.


Bu arada hediye ya da evlilik alışverişiniz, zengin sofralar için binlerce çeşit, renk ve desende ürünü bulabileceğiniz Porland Nişantaşı mağazasını görmelisiniz. Vali Konağı Caddesi’ndeki yeni mağazası her türlü zevke uygun ürünler sunuyor. Tüm Porland ürünlerini, takım olarak ya da tek tek almanız mümkün.

Porland'ın Nişantaşı'ndaki iki katlı mağazasında, yemek takımlarından pasta takımlarına, çay-kahve fincanlarından bardak takımlarına, tepsilerden sürahilere, kâselerden şekerliklere, mama takımlarından tekne koleksiyonlarına, takımlarla uyumlu masa örtülerinden peçetelere kadar birbirinden farklı ve güzel ürün bulabilirsiniz.

Porland Nişantaşı
Adres: Vali Konağı Cad. Köse Apartmanı, A Blok 97/1 No: 1-4 Nişantaşı, İstanbul
Telefon: 0212 219 34 09

www.porland.com.tr
www.facebook.com/porlandkurumsal


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER