› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.05.2013

Rihanna'nın Beverly Hills'teki modern evi

Ünlü sanatçı Rihanna’nın Beverly Hills’teki evini mercek altına aldık. İhtişamdan uzak, modern detayların hakim olduğu bu evi çok beğeneceksiniz.

Rihanna’nın Beverly Hills’deki malikanesi adeta onun güçlü kişiliğini yansıtıyor. Modern tarz, evin her köşesinde kendini hissettiriyor. Süsten uzaklık, sadelik ve detaylardaki incelik evi anlatan en güçlü kelimeler.

Rihanna'nın Beverly Hills'teki modern evi

Galeri tarzıyla yüksek bir tavana sahip olan salon insana ferahlık duygusu veriyor. Oturma bölümünde beyaz renklerde mobilyalar seçilmiş. Koyu renk yer döşemelerine beyaz renkte duvarlar eşlik ediyor. Renkli tablolar ve şömine ise salona modern yansımalar katmış.



Salonun devamındaki bu oturma bölümünde daha özel detaylar var. Beyaz renkte seçilmiş rahat koltuğa kavisli sandalyeler eşlik ediyor.



Ferah ve geniş yatak odasında en çok dikkat çeken şey duvarlar ve zemin aslında. Yatak başındaki tavandan yere kadar inen ceviz ağacı renkli kaplama odanın tüm hakimiyetini almış görünüyor. Odanın tümünde baskın olan bu renk, beyaz tonlardaki mobilyalar ile hafifletilmiş. Geniş pencere boşlukları odayı ferahlatmış.



Rihanna’nın malikanesinde tam 10 banyo bulunyor! Bu banyoda, aynaların kullanımı dikkat çekiyor. Ayna, kullanıldığı mekanı olduğundan daha geniş gösterir. Burada da bu küçük hileden yararlanılmış.



Mutfaktaki dolap ve yer döşemelerinde koyu renk hakim. Diğer odalara göre daha yalın bir çizgiye sahip mutfakta, modern çizgilerin hakim olduğu sandalyeler ilgi çekici.



Rihanna'nın geniş bahçesinde göze çarpan ilk şey ihtişamlı havuz. Havuzdan bakınca geniş bir alana yayılan ferah bahçe görülüyor.



Fotoğraflar topcelebrityhomes.com'dan alınmıştır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER