› 
 › 
Pudra.com 24.01.2014

Romantik bir Sevgililer Günü masası hazırlama tüyoları

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinizle romantik dakikalar geçireceğiniz güzel bir masa hazırlamak istiyorsanız dikkat etmeniz gerekenler Pudra.com'da.

Sevgilinizle evde başbaşa romantik bir Sevgililer Günü geçirmek istiyorsanız bu anlamlı güne uygun bir masa hazırlamalısınız. KM Events’in sahibi, YEPUD (Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği) Başkanı Meltem Bayazıt Tepeler, bu özel günü kutlamayı düşünenlere ve bugüne özel konsept mekan hazırlayacak olanlara Sevgililer Günü için şu tüyoları veriyor:

Romantik bir Sevgililer Günü masası hazırlama tüyoları

  • Aşkın rengi olduğu için Sevgililer Günü sofrasında mutlaka kırmızı vurgulanmalı. Mekanda ise kırmızıyı güllerle, kalp balonlarla veya mumlarla vurgulamak mümkün.
  • İki kişilik romantik ama çarpıcı bir sofra, bol mumla dekore edilmiş bir ortam, hafif romantik bir müzik ve unutulmaz bir hediye geceyi özel kılmak için yeterli.
  • Sofrada dantel, inci gibi romantik detaylar kullanılabilir.
  • Sofraya ve masanın etrafına serpiştirilmiş gül yaprakları ve bol ışıltılı mumlar muhakkak bulunmalı. Kırmızı peçeteler, kalp şeklindeki peçetelikler, dore ve gümüş aksesuarlar sofrada kullanılabilecek detaylar arasında.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER