› 
 › 
02.02.2017

Taç'tan geceyi aydınlatan nevresimler

Tasarımcı kardeşler Ezra+Tuba’nın Taç’a özel tasarladığı Taç Glow nevresim takımı koleksiyonu, ev tekstilinde yeni bir sayfa açıyor.

Karanlığın içindeki ışığı görebileceğiniz bir nevresim takımına ne dersiniz? Tasarımcı kardeşler Ezra+Tuba’nın Taç için özel olarak hazırladığı Taç Glow nevresim takımlarının üzerindeki desenler, özel bir baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını topluyor, geceleri ise bu ışığı yansıtarak göz alıcı bir görünüm sunuyor.
taç glow nevresim takımı
Kelebeklerin yanı sıra geometrik desenlerin de hakim olduğu Taç Glow nevresim takımlarının üç farklı desenine de bayıldık. Teknolojinin ev tekstiliyle buluşmasından başka nasıl yenilikçi ürünler çıkacak merakla bekliyoruz. Evlilik hazırlığında olanlar, ev hediyesi arayanlar bu saten nevresim takımlarını mutlaka inceleyin.

Taç'tan geceyi aydınlatan nevresimler

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
​2017 dekorasyon trendleri
Dekorasyon konusunda ilham almak için hepimizin başvurduğu kaynaklardan biri olan Pinterest, 2017 trendleri hakkında tahminlerde bulundu.

​Makyaj masanızı güzelleştirmek için öneriler
Yatak odamızın en özel köşelerinden makyaj masanızı fazla masraf yapmadan çok daha şık hale getirmek ister miydiniz? Öyleyse Pudra.com’un hazırladığı rehbere mutlaka tıklayın.

​Yatak odanıza aşkı çekmek için 8 Feng Shui önerisi
Aşk hayatınızı hareketlendirmek mi istiyorsunuz? Yatak odanızı Feng Shui'ye göre düzenlemek fark yaratabilir. İşte Pudra.com'dan 8 öneri...

İlham verici yatak başlıkları
Evlerin diğer bölümlerine olduğu gibi, yatak odalarına da yeni bir soluk getirmek için dekorasyonda sınırları aşıyoruz. İşte, Pudra.com’un beğendiği yaratıcı yatak başlıkları...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER