› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2012

Tayfun Mumcu'nun tasarımları çok şık!

Dekorasyon dünyasının özgün mimarlarından Tayfun Mumcu, modern ve klasik parçaları, kimi zaman da antika ve çağdaş koleksiyon örneklerini bir araya getirdiği cool-classic tarzıyla dikkat çekiyor.

Downtown yaşam stilini yansıtan Tayfun Mumcu tasarımları, Nişantaşı’ndaki Tayfun Mumcu mobilya ve aksesuar mağazasında sergileniyor. Mağazada yer alan koleksiyonda ağırlıklı olarak Tayfun Mumcu’nun tasarımlarının yanı sıra replika parçalar da öne çıkıyor. Koleksiyonda yer alan repkila mobilya ve aksesuarlar günümüz malzemeleri ile modern şehir yaşamının konforuna göre uyarlanarak evlerde yerini alıyor.

Tasarımlardaki ince işçilik, doğal malzemeler, koltuk ve kanepelerin tasarımlarının yanı sıra özel kumaşları, eşsiz detaylarla bezenmiş dev boy aynaları ve elbette nostalji kokan özgün tasarımlar mağazanın öne çıkanları arasında…

Tayfun Mumcu mobilya koleksiyonunu görmek için tıklayın



Eski cila ve kaplama teknikleri de Tayfun Mumcu tasarımlarının vazgeçilmezleri…

Kişisellikleri ve özgünlükleri ile her biri farklı bir hikâyeyi canlandıran bu tasarımlara, Nişantaşı'ndaki Tayfun Mumcu mağazasından veya www.tayfunmumcu.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Nişantaşı Teşvikiye Mahallesi, Maçka Caddesi, Ralli Apartmanı’ndaki Tayfun Mumcu Mobilya’nın hemen altında açılan TAYFUN MUMCU galeri’ye mutlaka bir göz atmanızda fayda var…

Tayfun Mumcu Mobilya ve galeri
Adres: Teşvikiye Mah., Maçka Cad., Ralli Apt., 59/2 Teşvikiye – İstanbul
Tel: 0212 296 90 71

www.tayfunmumcu.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2