› 
 › 
Pudra.com 11.10.2011

Tepe Home oturma grupları

Tepe Home, farklı tarzlarda döşenmiş evlere ve farklı ihtiyaçlara hitap eden oturma grubu koleksiyonunu kış aylarına girerken zenginleştirdi.

Koleksiyonların tamamına bakıldığında, deri koltuklar, puflar, klasik koltuklar, berjerler, country gruplar, modüler parçalı koltuk setleri; ithal ve yerli kumaşlar öne çıkıyor. Tüm koleksiyonlarda kullanılan süet, deri, keten ve farklı kumaş alternatifleri, farklı renk cila opsiyonları ile uygulanabiliyor.

Tepe Home oturma grupları

Her konsept farklı bir tarza hitap ediyor
•Koleksiyonda; modern çizgide ahşap grupları, genç kesime hitap edecek deri ve kumaş koltuk takımlarının yanı sıra; çocuklu ailelerin ilgisini çekecek konseptler de yerini alıyor.

•Sahil evleri için ithal goblen ve ithal keten kumaşlarla hazırlanan bir başka koleksiyon, evini country tarzda döşemek isteyenlere hitap ederken; doğal ahşap ile lakenin bir arada kullanıldığı kategori, günlük yaşamında doğallık ile modernliği bir arada kullanmak isteyenlere hitap ediyor.

•Klasikten vazgeçemeyenlerin tutkusu olan maun renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı klasik yemek ve oturma grupları, Tepe Home’un bir diğer kategorisinin çizgisini belirliyor.

•Ekonomik segmentin beklentilerine cevap veren stüdyo grubu, zengin bir ürün yelpazesine sahip.

www.tepehome.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER