› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.11.2015

Unicef'in eğitim projesine sanatçılardan fincan tasarımları

Unicef ve Karaca'nın ortaklaşa düzenlediği eğitim projesine özel tasarlanan fincanlarda ünlü sanatçıların eserleri yeniden hayat buluyor.

Unicef'in "Paylaşacağımız Bir Gelecek Var" temalı okul öncesi eğitim projesi Karaca desteğiyle gerçekleşiyor. Tüm gelirin Unicef'e bağışlanacağı projeye Türkiye'nin en sevilen sanatçıları eserleri ile katkıda bulundu. Proje için özel olarak tasarlanan birbirinden şık kahve fincanlarının hepsi ayrı bir hikaye anlatıyor. 

Unicef ve Karaca'dan kahve fincanları
sağdan sola: Rahmi Koç, Ajda Pekkan ve Latif Demirci tasarımı fincalar
 
Ara Güler fotograf, Rahmi M. Koç kendi çizdiği yelkenli, Ayşe Kulin Hayal adlı kitabından bir cümle, Müjdat Gezen yaptığı yağlı boya bir tablo, Nilüfer kendi çizdiği çiçek desenleri, Ajda Pekkan kendi çizdiği yıldız deseni, Latif Demirci karikatürü, Kerem Görsev ise kendi bestelemiş olduğu bir nota ile projeye destek verdi. Kahve fincanlarını bu eserlerden ilham alarak tasarlayan İspanyol tasarımcılar Marco Palomegue ve Fran Aniorte bu proje için büyük titizlikle çalışmış.
Unicefin eğitim projesine sanatçılardan fincan tasarımları
Sağdan sola: Müjdat Gezen, Ara Güler, Nilüfer tasarımlı fincanlar
Hediye olarak da tercih edebileceğiniz kahve fincanlarını Karaca mağazalarından 49,95 TL'ye alabilirsiniz. Fincanlardan elde edilecek tüm gelir Unicef’in geçim sıkıntısı yaşanan bölgelerdeki okul öncesi eğitim çalışmalarına bağışlanacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER