› 
 › 
18.12.2020

Yılbaşı ağacı süslemenin püf noktaları

Yeni yılın en önemli sembollerinden biri olan yılbaşı ağacınızı süslerken dikkat etmeniz gerekenler Pudra.com'da.

Yılbaşı yaklaşıyor... Haydi, artık ağacınızı süslemeye başlayabilirsiniz. Yılbaşı ağacınızı süslerken ve ışıklandırırken dikkat etmeniz gerekenler:
 
  • Yılbaşı ağacının üzerine yapacağınız ışıklandırma ve süslemeler canlı çam ağacına zarar verebileceği için yapay olanları tercih etmelisiniz.
s                     
  • Yılbaşı ağacınızı seçerken dallarının kuru olmamasına dikkat etmelisiniz. Dallarını hareket ettirdiğinizde çıtırdama sesi geliyorsa kısa sürede kopacağı anlamına gelir. Böyle bir durumda da süsleri üzerine asmanız zor olacaktır.


süs

  • Evinize uygun yılbaşı ağacı seçmelisiniz. Odanızı küçültecek, alanınızı daraltacak bir ağaç olmamalı.
agac
  • Ağacınız her zaman sabit duracak bir yerde olmasına özen gösterin. Örneğin, ağacınız küçükse ve yerde durmuyorsa sehpanın üzerine koyabilirsiniz.


agac

  • Ağacınızı seçtikten sonra sıra süslere geldi. Ağacınız küçük ise süsler de küçük olmalıdır. Çünkü küçük ağaçlar ağır süsleri taşıyamaz. Aynı zamanda büyük ağaçlarda da küçük süsler kaybolur. Bu nedenle ağaçların boylarıyla süslerin boyutları doğru orantılı olmalıdır. 
agac
  • Öncelikle konseptinizi belirlemelisiniz. Süslerin birbirleriyle iyi bir kompozisyon oluşturacak şekilde renk bütünlüğünün olması büyük önem taşır. Genellikle kırmızı, yeşil, dore, gümüş tonlarında renkler tercih edilir.
 
  • Yılbaşı ağacınızı süslerken eşit miktarda ağacın etrafına dağılmasına önem göstermelisiniz. Bunu yaparken de renklere dikkat etmeyi de unutmamalısınız.
agac2             
  • Yılbaşı ağacına takılacak süsler ışıklandırma düşünülerek seçilmelidir. Aynı zamanda ağacınızın altına hediyeler koyacağınız için alanınızı da ona göre ayarlamalısınız.
aga
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2