› 
 › 
07.02.2019

2019 yılının dekorasyonda anahtar rengi Baharatlı Bal

Daha pozitif bir ruh haliyle anı yaşamak isteyen tüketiciler için seçilen yılın anahtar rengi Baharatlı Bal, "Işığın Geçişine İzin Ver" temasıyla sunuldu.

Marshall uzmanları, zamanın ruhuna odaklanarak tüketicilerin artık daha pozitif bir ruh hali ile anı yaşama eğiliminde olduklarını belirledi ve yılın renk dekorasyon trendlerini “Let it Light in” – “Işığın Geçişine İzin Ver” ana temasıyla  sundu.
 
“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall’ın renk tasarımcıları ekibi Eylül ayında başlayan uzun bir çalışmanın sonucunda yılın anahtar rengini belirledi: Baharatlı Bal.
 
Marshall uzmanlarının 2018 yılı boyunca yaptığı anketler ve sosyal trend araştırmaları sonucunda, dünya genelinde tüketicilerin daha pozitif bir ruh haliyle, anı yaşamaya odaklandığını tespit etti. Araştırmanın sonucuna göre insanlar artık hayatlarında olumlu bir hava yaratacak arayış içinde ve hayallerine, arzularına odaklanmak istiyor.

Pozitif yaklaşımla: Düşün, hayal et, sev ve harekete geç!
 
Düşün, harekete geç ve sev renk paletleri
Fotoğraf, soldan sağa: Düşün, Harekete Geç, Sev renk paletleri

 
Evler, yaşama dair bu pozitif yeni yaklaşıma kucak açacağımız ilk yer. Marshall bu yepyeni koleksiyonunda “Düşün”, “Hayal Et”, “Sev” ve “Harekete Geç” temalı renk paletleri sunarak herkese kendi ışığını keşfetmek için rehberlik ediyor.
 
Bu temaların merkezinde anahtar renk konumunda olan çok yönlü, sakinleştirici ve doğal sıcak amber tonundaki “Baharatlı Bal”, samimi bir ortam yaratırken, ortamdaki ışık ve birlikte kullanılan renk paletlerine göre daha canlı ve enerji verici alanlar oluşturuyor.
 
2019 yılın rengi baharatlı bal ile ışığın geçişine izin ver!

Yılın anahtar rengi baharatlı bal ile dekore edilen evlerin görünümü için, haberin sonunda linki yer alan fotoğraf galerimize tıklayabilirsiniz.
 
Düşünmeye odaklanacağınız bir mekan için: DÜŞÜN

Bu rahatlatıcı renk paleti ısıtıcı, bal rengi tonlarındaki yılın renginin kalbini oluşturuyor.
Marshall Düşün Paleti

Baharatlı bal rengi zengin nötr renklerin ve açık pembenin dokunuşuyla, yoğun bordo ve sofistike mavi ile oluşan davetkar bir karışımla kombinlenebiliyor. Bu tonlar hep beraber derin düşüncelere dalmaya izin veren ve teşvik eden alanlar yaratıyor.
 
Peşinden gideceğiniz hayaller kurmak için: HAYAL ET
 
Marshall Hayal Paleti

Hayal Paleti huzurlu ve olgun, yine de yumuşak ve sıcak bir palet.

Marshall Hayal Et Paleti
Romantik pudra pembesi ve mavinin nazikçe yumuşatılmış birlikteliğinin yılın rengi baharatlı bal ile bir araya gelmesiyle derin ve sofistike bir görünüş sunuyor.
 
Sıcak, sevgi dolu bir atmosfer için: SEV
 
Marshal Sev Paleti

2019’un en sıcak paleti olan bu grup, derin orman yeşili, cüretkar teal, yoğun terracotta gibi zengin pigmentli renklerle Baharatlı Bal ve açık nötral renklerden oluşuyor. Renklerin ahengiyle Sevgi Paleti, mutlu ve kucaklayan ‘açık ev’ atmosferi yaratmak için çok etkili.
 
Daha fazla cesaret için: HAREKETE GEÇ
 
Harekete Geç Paleti

Bu oyuncu ve renkli palet canlı kırmızı ve yeşil ile solgun pembe ve maviyi kombinleyerek, çıtır/gevrek (crispy) gri ve beyazı vurguluyor. Yılın Renginin altın tonları bu palet renklerinin sıcaklığını korumasını sağlıyor ve hareketliliğe ilham olacak alanlar yaratıyor.

İlgili haberlerimiz:

2019 Ev Dekorasyon Trendleri
2019 yılında kadife modası geri dönüyor. 2019 ev dekorasyonunda rose yerine bakıra ağırlık vereceğiz. Duvarlarda da metalik aksesuarlara hazır olun!

Evinizi ısıtacak dekorasyon önerileri
Kış aylarında en büyük keyiftir evde vakit geçirmek... Dışarıda her ne kadar soğuk ve karanlık bir hava olsa da, yaşadığımız mekanlara sıcacık bir görünüm vermemiz mümkün.

​Sonbahar konseptine uygun 11 dekorasyon fikri
Mimar Figen Erdağ Demircan sonbaharda ev dekorasyonunda yapılabilecek değişiklikler için fikirler verdi, rahatça uygulanabilir püf noktaları paylaştı.

​8 dekorasyon hatası
Az sonra Pudra.com sayfalarında okuyacağınız 8 dekorasyon hatasına düşmezseniz, çok şık ve özgün bir dekorasyon yaratabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2