Pudra.com 10.11.2014

2014 Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

Doğal ve sağlıklı yaşam tutkunları 2014 Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali'nde bir araya gelecek. Festivalle ilgili detaylar Pudra.com'da.

Bu yıl, Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu sağlıklı yaşam festivali olan Naturel, 15. yılını kutluyor. 29. kez düzenlenen Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, İstanbul Askeri Müzesi Harbiye Kültür Sitesi’nde 20-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. İnsan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğü ile ele alan çağdaş yaklaşımıyla insanları daha doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında doğru bilgilendirmeyi amaçlayan Naturel Festivali, her yıl olduğu gibi yine çok sayıda renkli etkinliğe ev sahipliği yapacak.

2014 Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

Astroloji dehası Joni Patry konuk olacak
Festival, söylediği her şeyin gerçek olması ile bilinen ünlü Astroloji Dehası Joni Patry'nin konuşmasıyla başlıyor. Dünyanın sayılı işadamları ve politikacılarının astrolojik danışmanlığını yapan, Türkiye'de gezi olaylarını, Afrika'da da Ebola salgınını bilen kişi olarak ünlenen Patry, festivalde Dünya, Türkiye ve İstanbul'a ilişkin 2015 yılı tahminlerini paylaşacak.

Festival katılımcıları ayrıca, 20 Kasım Perşembe günü Gülüm Pekcan'ın "Kum Saati" adlı interaktif dans etkinliğini, 21 Kasım Cuma günü, Turgay Başar'ın "Sese Yol Açan Hareketli Sohbet" isimli beden perküsyonu gösterisini, 22 Kasım Cumartesi günü Doç. Dr. Sinan Canan'ın "Neden Bir Beynimiz Var?" başlıklı konferansını, 23 Kasım Pazar günü Hakan Mengüç'ün "İçindeki Gücü Açığa Çıkart" başlıklı seminerini, Ahmet Yazman'ın "Aktif Meditasyon" etkinliğini, YogaŞala'nın "Ofis Yogası" başlıklı workshop programını takip edebilirler. Bunların yanı sıra festivalde; doğal sağlık ve tamamlayıcı tıp yöntemleri, kişisel gelişim, ekolojik yaşam bilinci, sağlıklı beslenme, organik ürünler, şifalı bitkiler, dernekler ve ilgili yayınlar gibi günlük yaşamımıza yansıyan doğal ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı stantlar da yer alacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER