@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.11.2015

Sağlıklı yaşam tutkunları bu festivalde buluşacak!

Doğal ve sağlıklı yaşam tutkunlarının merakla beklediği Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali 26-29 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Doğal ve sağlıklı yaşam tutkunları, bu yıl da Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali'nde bir araya geliyor. İstanbul Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde 26-29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek festival, insan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğünü ele alırken, bunu uzmanlar kanalıyla anlaşılır bir şekilde işlemeyi amaçlıyor.

2015 Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

Katılımcıları doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında bilgilendirmeyi hedefleyen festivalde, müzik/dans performansları ile doğal ve sağlıklı yaşam konularında uzmanlar tarafından çeşitli konferans, seminer ve workshop'lar düzenlenecek.

2015-zihin-ruh-beden-festival-dogal-yasam


Dünyanın çeşitli yerlerinden uzmanlar katılıyor

Festivale ülkemizin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinden uzmanlar katılacak. Amerika, Almanya, Fransa, Güney Afrika, İngiltere ve Norveç’ten gelen uzmanlar 'Yaşam Kodu', 'İlişkilerin Bilinçaltı', 'Müzik Terapisi', 'Tachyon Enerji', 'Bilinç Teknolojileri', 'Mandala', 'Silva Metodu', 'Holistik Şifaya Açılış', 'Anti-Aging ve Medikal Yoga', 'Ozon Tedavisi', 'Tai Chi', 'Nefes ve Meditasyon', 'Dorn Method' gibi çeşitli konuları işleyecekler. Festivalde ayrıca, doğal yaşamın gündelik hayata yansımaları olan çeşitli hizmet ve ürünlerin tanıtıldığı stantlar da bulunacak.

Norveçli, ünlü Gong Master Tor Arne Håve'in Gongbath (Gong Banyosu) çalışması ile izleyicilere ses frekansları içinde arınmayı öğreteceği festivalde, ünlü dans ve hareket psikoterapisti Seda Güney "Dans ve Hareket Terapisi" etkinliği düzenleyecek. Festivale katılanlar ünlü ressam Betül Aydıner’in 'Yaşam Çiçeği/Yaşayan Çiçek' resim sergisini de gezebilecekler.

Yer: İstanbul Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesİ
Tarih: 26-29 Kasım 2015
festivaistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER