Pudra.com 17.01.2012

Doğal ürünlerin yeni adresi Nish Bazaar

Nish Bazaar, Türkiye’nin dört bir yanından özenle seçilmiş yöresel ürünleri ile, sağlıklı beslenmeyi yaşam felsefesi edinenlerin vazgeçilmez adresi oluyor.

Nish Bazaar, Türkiye’nin yöresel gurme tatlarını mutfağınıza taşıyor. Taze ve özenle seçilmiş gurme tatların bir arada sunulduğu Nish Bazaar’da kendiniz ve sevdikleriniz için pek çok doğal ürünü bir arada bulabilirsiniz.

Doğal ürünlerin yeni adresi Nish Bazaar

Nish Bazaar, bitki çaylarından, nar ekşisine, sabundan deniz süngerine, doğal reçellerden, özel sıkım zeytinyağları ve salçaya kadar uzanan geniş ürün gamı ile dikkat çekiyor. ‘Doğal olan her zaman en sağlıklıdır’ felsefesinden yola çıkan Nish Bazaar’da, Sakarya ve Antalya’dan özel olarak getirtilen peynir çeşitleri, ev yapımı Kayseri mantısı, Tokat’ın asma yaprakları, Erzurum’un meşhur ispir fasulyesi, hijyenik saklama koşulları ve gurmelere hitap eden tatları ile seçkin restoranların da tercihi.

Nish Bazaar’ın doğal ürünlerini denemek için 0212 265 31 84 numaralı telefondan ya da www.nishbazaar.com web adresinden markanın yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Nish Bilgiler;
0.3 asidite zeytinyağının kahvaltı ve salatalarda, 0.6 ve 0.8 asidite zeytinyağının ise tencere yemeklerinde ve zeytinyağlılarda kullanıldığını biliyor muydunuz?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER