Pudra.com 12.10.2011

GDO'ya hayır! Son 2 saat!

Greenpeace Akdeniz, GDO'lu mısırın Türkiye'de serbest bırakılmasını engellemek için çalışıyor. Pudra.com olarak sizi bugün saat 17.00'ye kadar sürecek olan kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz.

GDO'lu ürün istemiyoruz ve Pudra.com olarak Greenpeace Akdeniz'in kampanyasını destekliyoruz. Hemen Greenpeace'in mektubuna kulak verelim:

GDO'ya hayır! Son 2 saat!

"Tehlike kapıda. Sadece bir kaç saat sonra Türkiye’de GDO’lu mısır kullanmak yasal olabilir

Dünyamız laboratuvar değil! GDO’lu ürünler, insanlar, hayvanlar ve doğa üzerinde yapılan tehlikeli bir deney. Genetiği değiştirilmiş mısır çeşitlerinin insan ve hayvan sağlığıyla beraber çevre üzerinde de çok büyük zararları olabilir.

Bir süre önce Biyogüvenlik Kurulu, genetiği değiştirilmiş 10 mısır çeşidinin daha yem amaçlı kullanılmak üzere ithal edilmesiyle ilgili olarak hazırlanan bilimsel risk ve sosyo-ekonomik değerlendirme raporlarını sitesinde yayınlayarak halkın görüşüne açtı. 12 Ekim 2011, saat 17’ye kadar kamuoyundan yeterli sayıda karşıt görüş toplanmazsa GDO’lu ürünlerin kullanımı yasal hale gelebilir.

Şimdi aşağıdaki formu doldurarak, GDO tehlikesine karşı imzanı ekle. Biz, kamuoyunun tepkisini ölçmek ve Bakanlık üzerinde bununla ilgili baskı oluşturmak amacındayız. Ziraat Mühendisleri Odası'nın GDO'lu mısırların ülkemize girmesiyle ilgili başlattığı hareketi destekliyoruz.

Tehlike kapıda. Beş saat içinde Türkiye’de GDO’lu mısır kullanmak yasal olabilir. Şimdi buraya tıklayarak, GDO'lu mısır istemiyor diyenlere sen de katıl.

http://www.greenpeace.org/turkey/tr/harekete-gec/GDO/


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER