18.10.2012

İstanbul için Lüfer vakti! (2012)

Fikir Sahibi Damaklar önderliğinde büyük başarılara imza atan Lüfer Koruma Timi, İstanbul'da Lüfer Bayramı'nın ikincisini kutlamaya hazırlanıyor. "İstanbul'un Lüfer Bayramı" 19-21 Ekim 2012 tarihlerinde yarışmalar, aktiviteler ve şenliklerle kutlanacak.

Geçen yıl ilkine ev sahipliği yaptığında bundan sonra hep kutlamak istiyoruz sesleri yükseliyordu. Lüfer Bayramı'ndan bahsediyoruz. Gelecek nesillerin de lüfer yiyebilmesi amacıyla başlatılan Lüfer Koruma etkinliklerinin bir arada, hep beraber kutlandığı bir şenlik Lüfer Bayramı. Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘İstanbul’un Lüfer Bayramı’ 19-21 Ekim2012 tarihleri arasında çok farklı etkinliklere ev sahipliği yaparak kutlanacak.

İstanbul için Lüfer vakti! (2012)

Etkinlikler kapsamında 14 farklı mekanda çeşitli paneller, atölye çalışmaları, resim ve kompozisyon yarışmaları, karikatür sergileri, olta ile balık avı yarışması ve ‘Balıklı Filmler Festivali’ var.

Büyük, küçük demeden herkesin ilgisini çekebilecek etkinlikleri detaylı incelemek ve en az birine katılmak için fikirsahibidamaklar.org 'u ziyaret edin. İhtiyacınız olan tüm bilgiler orada yer alıyor.

Ve unutmayın, herkesin katılımına açık olan tüm bu etkinliklere vereceğiniz destek hem Slow Food ve Fikir Sahibi Damaklar'ın kalbi lüfer için atan üyelerine "yanınızdayız" demek anlamına geliyor. Hem de sizin için eşsiz bir haftasonu programına dönüşüyor. Sonuç ise hepimizi çok mutlu edecek sanırız: Çocuklarımız da lüferi tanıyacak, tadacak. Hadi durmayın, fikirsahibidamaklar.org 'u hemen ziyaret edip katılmak için bir kaç program seçin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER