Pudra.com 02.11.2011

Karavan sevenler buluşuyor!

Karavanla tatil yapmayı sevenler, Antalya Kamp Karavan Derneği, uluslararası federasyon bünyesindeki tüm karavanları Antalya Çamyuva'da Berke Ranch'te buluşmaya davet ediyor.

Antalya Kamp Karavan Derneği, uluslararası federasyon bünyesindeki tüm karavanları Antalya Çamyuva'da Berke Ranch'te buluşturuyor. Hotel Berke Ranch tüm uluslararası kampçılara ev sahipliği yapacak.

Karavan sevenler buluşuyor!

Antalya Dernek Başkanı Leyla Özdağ, "Karavancılık bir sosyal yaşam biçimidir. Bu sene Berke Ranch de ilkini gerçekleştireceğimiz kampa yurt içinden ve yurt dışından ilgi tahminimizden çok fazla oldu. Toros dağlarının eteklerinde doğayla baş başa ve yeşillikler içinde ve Berke Ranch farklı konsepti ile tatil yapmak isteyenler için harika bir tatil fırsatı olacak. Tarihi Likya yolu uzerinde yürüyüş turları veya at binme ve bunun gibi aktivitelerden faydalanacağız. Karavansız gelenler için otel ayrıca özel bir fiyat sunuyor. 5.11.2011-09.11.2011 tarihleri arasında gerçekleşecek kampta buluşmak üzere. Katılmak isteyenler lütfen antalyakkd@hotmail.com veya 0530 286 28 57 no'lu telefondan bana ulaşabilirler" dedi.

Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, "Beldemizde gerçekleşecek bu tarz sosyal etkinlikleri belediye olarak destekliyoruz, herhangi bir ihtiyaç halinde yardımcı olmaya hazırız" dedi.

İşletme Müdürü Ufuk Uraz, "Otelimiz bünyesinde uluslararası bu etkinliklerimiz tüm yıl boyunca devam etmektedir" dedi.

www.hotelberkeranch.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER