Pudra.com 17.05.2013

Pedigree PetFest 22 Eylül'de

Evcil ve evsiz köpeklerin bir araya geldiği en büyük açıkhava organizasyonu olan Pedigree PetFest, 22 Eylül'de Sarıyer Life Park’ta gerçekleştirilecek.

Sarıyer Life Park'ta, 22 Eylül 2013 günü üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Pedigree PetFest, hayvan dostlarını bir araya getiren ve barınaklara destek amacını taşıyan bir evcil hayvan festivali.

Pedigree PetFest 22 Eylül'de

Evcil hayvanlarıyla festival alanına gelen katılımcılar için Pedigree PetFest’te özel eğlenceler ve hayvan sahiplendirme etkinlikleri düzenlenecek. Sahipsiz hayvanlar yararına özel düzenlenen projenin bilet satışlarından elde edilecek tüm gelir, Ortaca ve Marmara Ereğlisi Hayvan Barınağı’nı yenileme ve geliştirme amaçlı kullanılacak.

Festivalde ayrıca özel yarışmalar, çocuklar için etkinlikler, büyükler için bilgilendirici seminerler, workshop'lar, fotoğraf çekimleri gibi birçok eğlenceli aktivite de yer alacak. Düzenlenecek yarışmalarda hayvan dostları sürpriz hediyeler kazanma şansı da bulacak.

Küçük bir hatırlatma: Festivale katılacak tüm hayvanseverlerin yanlarında köpeklerinin aşı karnesini bulundurması gerekiyor. Ayrıca etkinliğin yapılacağı alana, Çevre ve Orman Bakanlığı’nın kamuya açık yerlerde “Tehlikeli Irklar”ın bulunmaması konusunda yayımladığı genelgeye göre tehlikeli köpekler kategorisine giren Pitbull Terrier, Japanese Tosa, Dogo Argentino, Fila Brasileiro ve bu ırkların melezleri alınmayacak.

Detaylı bilgi için:
www.istanbulpetfest.com
www.pedigree.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER