21.02.2020

Richmond Nua, Kadınlar Günü'nde kadınları ücretsiz ağırlıyor

Sapanca kıyısındaki Richmond Nua Wellness-Spa, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kadınlara özel ücretsiz konaklama imkanı sunarak kutluyor.

Orman ve göl manzarasının kesiştiği Sapanca Gölü kıyısında, Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon Spa’sı Richmond Nua Wellness-Spa, 8 Mart 2020 Pazar günü kadınlara sunduğu ücretsiz tek gecelik konaklama imkanı ile Kadınlar Günü’nde sıra dışı deneyim yaşatacak. 


Tüm dünyayı etkisi altına alan Global Wellness Day'in kurucusu Belgin Aksoy yönetimindeki Richmond Nua Wellness Spa'da sıra dışı bir Kadınlar Günü kutlanacak ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Richmond Nua emekçi kadınları ücretsiz ağırlayacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sadece kadınlara özel ücretsiz konaklama imkanı (*) sunan Richmond Nua Wellness-Spa, böylece bu özel günde emekçi kadınların şehrin stresinden uzak, rahatlamış bir gün yaşamasına yardımcı olacak. 
 
Richmond Nua masaj
Sadece konaklamanın ücretsiz olacağı özel günde, uzman terapistler tarafından yapılacak özel masajlar stresten arındıracak. Burçlara özel kokteyllerin yanı sıra lezzetli ve sağlıklı smoothie’ler, içecekler sunulacak.

* Bu kampanya sadece 8 Mart Pazar günü geçerlidir ve kadınlara ücretsizdir. Konaklama dışındaki tüm masraflar ekstradır.

İlgili haberlerimiz:

​Richmond Nua'nın favori masajları
Sapanca'da yer alan ve açıldığı günden bu yana pek çok ödül alan sağlık ve spa konseptli Richmond Nua'nın favori masajlarını ve kampanyalarını listeledik.

​Richmond Nua’dan bir ilk: Zayıflama Haftası
Richmond Nua, 14-20 Mayıs tarihleri arasında "Zayıflama Haftası" ile herkesi forma girmeye ve formda kalmaya davet ediyor. Nua Slim ve Nua Fit Programları bu özel hafta boyunca yüzde 10 indirimli olacak.

​Yaşamda köklü değişiklik Global Wellness Day ile mümkün!
Yaratıcısı bir Türk olan ve iyi yaşam herkesin hakkı diyen Global Wellness Day bugün 100 ülkede milyonlarca insan tarafından kutlanıyor. Peki nedir bu GWD?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2