17.11.2020

Soğuk havaların etkilerine karşı doğal temizlik ürünleri

Siveno sentetik içeriklerin sebep olduğu zararı ve yıpranmayı sıfıra indirmek amacıyla güçlü bir temizlik sunan doğal çamaşır suyu ve sabununu sundu.

İZLE: DOĞAL MALZEMELERLE TEMİZLİK👇 
Hijyenin hayatımızdaki öneminin arttığı şu günlerde kullandığımız ürünlerin içeriğine de dikkat etmemiz gerekiyor. Ev ve çamaşır temizliği ürünlerinin hem cildimize temasından kaynaklanabilecek etkilerin hem de solduğumuzda sağlığımızda sebep olabileceği zararların önüne geçmek amacıyla Siveno, cilt florasıyla tamamen uyumlu, bitkisel içerikli, doğal temizlik ürünlerini geliştirdi.

Soğuk havaların etkilerine karşı doğal temizlik ürünleri

Doğal yaşam felsefesinin sürdürülebilirliğine hizmet etme amacıyla yola çıkan, tamamen doğal ve bitkisel ürünler geliştiren Siveno, cilt florasıyla tamamen uyumlu ürünler geliştiriyor. Bunlara ek olarak doğada kolayca çözünebilmelerinin yanı sıra insan sağlığına da olumsuz etki etmeyen özel ambalajlarda hazırlanıyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Bu anlamda Siveno ürünleri hem cildimize hem de çevreye dost özellikleriyle puan topluyor. 

Doğal ve bitkisel ürünler geliştiren Siveno, ev ve çamaşır temizliğinde de tüketicileriyle buluştu ve raflardaki yerini aldı. Tamamen bitkisel içeriklerle geliştirilen Siveno sentetik içeriklerin sebep olduğu zararı ve yıpranmayı sıfıra indiriyor. Kimyasal içermediği halde güçlü bir temizlik sunuyor.

Doğal olmayan ürünlerin cildimizle temasından kaçınmalıyız

Siveno Çamaşır SuyuSentetik koku, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler kullanmadan ürünlerini geliştiren ve geri dönüşümü destekleyen ambalajlarda muhafaza edilen Siveno ürünleri arasında Doğal Çamaşır Sabunu, Doğal Çamaşır Suyu da yer alıyor.

Hindistan cevizi, lavanta, karbonat, limon tuzu, gliserin gibi doğal içeriklerle geliştirilen Siveno Doğal Çamaşır Sabunu yumuşatıcı kullanımına gerek olmadan, bebek ve yetişkin dahil olmak üzere renkli, beyaz ve hassas tüm çamaşırlarda güvenle tercih edilebiliyor.

Hipoklorit ve amonyak gibi tahriş edici sentetik kimyasallar içermeyen formülasyonu sayesinde tüm yüzeylerde ve kumaş tiplerinde renk değişimine neden olmadan derinlemesine temizlik sağlıyor.

Hayvanlar üzerinde test edilmeyen, doğal, vegan ve çevre dostu Siveno ürünlerine seçkin marketlerden ve siveno.com adresinden ulaşabilirsiniz. 
 
Siveno Çamaşır SabunuDoğal Çamaşır Sabunu: 750 ml, 49,50 TL
Doğal Çamaşır Suyu: 700 ml, 36,90 TL

Ürün içerikleri sentetik koku, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücü içermez. 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER