@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.03.2012

Tehlikeyi fark edenler GDO'lu "Yemezler"

GDO'lu gıdaların soframıza gelmesine çok az zaman kaldı. Soframızdaki GDO tehlikesini durdurmak için daha fazla kamuoyu baskısına ihtiyaç var. Bunun için siz de Greenpeace'in "Yemezler" kampanyasına destek olun!

Biyogüvenlik Kurulu, 9 yeni GDO'lu mısır türünün ithalatı için karar vermek üzere. Eğer onay verirlerse sırada doğrudan soframıza gelecek gıdalar var. Bunu engellemek için şimdi hemen "Yemezler" sayfasını, istersen profilinizden, isterseniz de Facebook ve Twitter'da paylaşabilirsiniz.

Tehlikeyi fark edenler GDO'lu

Greenpeace, kampanyayla bugüne kadar 200 binin üzerinde insana ulaşmayı başardı. Bu sayede kimsenin görmezden gelemeyeceği bir kamuoyu baskısı oluşturuldu. Bu baskıyı artırarak soframızdaki GDO tehlikesini durdurabiliriz.

Kurul kararını vermeden önce daha fazla insana ulaşmak için hiç durmadan "Yemezler" demeliyiz. Ne kadar çok insanı kampanyamıza katabilirsek, sesimiz o kadar gür çıkar. Bu kadar güçlü bir sese, kimse kulaklarını tıkayamaz.

"Yemezler" sayfasını paylaşmanın yanı sıra aşağıdaki metni kopyalarak da listenizdeki herkese mail olarak yollayabilirsiniz:

"Seninle çok önemli bir haberi paylaşmak istiyorum. Sağlığın üzerinde çok büyük zararları olabilecek GDO'lu gıdalar sofrana gelmek üzere. Bunu engellemek için imza kampanyasına katıldım. Sen de sağlığına sahip çıkmak için bu linke tıklayarak tepkini göster: www.yemezler.org


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER