Pudra.com 23.04.2012

“Temiz Suya Ulaşmak Herkesin Hakkı” diyenler buraya!

Çevreye duyarlı güzellik markası AVEDA, Dünya Ayı (Earth Month) kapsamında her yıl Nisan ayında dünya genelinde düzenlediği “Aveda Su Yürüyüşü”nü 22 Nisan Pazar günü Belgrad Ormanı’nda gerçekleştirdi.

Türkiye’de ilk kez gerçekleşen yürüyüşte Aveda çalışanları Belgrad Ormanı’nda 6 km boyunca temiz suya ulaşmak için yürüdü. Yürüyüşün 6 km mesafede gerçekleştirilmesi, az gelişmiş ülkelerde yaşayan kadınların suya ulaşmak için katettikleri yolu sembolize ediyor. Temiz suyun bir insanlık hakkı olduğuna dikkat çekmek amacıyla Aveda tarafından gerçekleşen yürüyüş dünyadaki temiz su kaynakları için farkındalık yaratmayı hedefliyor.

“Temiz Suya Ulaşmak Herkesin Hakkı” diyenler buraya!

Toplanan bağışlar temiz suyu korumak için kullanılıyor.

Aveda dünyada 5 yıldır, 40’dan fazla ülkede yerel bazlı su projelerine bağış toplamak için ayrıcalıklı küresel Dünya Ayı ortağı olan Global Greengrants Fund ile birlikte çalışıyor. Global Greengrants Fund, bütün dünyada temiz su, temiz hava, sürdürülebilir geçim seviyesi ve sağlıklı topluluklar için çalışan yerel organizasyonlar için küçük çapta bağış topluyor. Aveda’nın 2011 Dünya Ayı bağışları, Aveda’nın iş yaptığı bölgelerde temiz suyu korumak için çalışan 35 bölgesel ortağına da destek veriyor.

Ayrıca Aveda Dünya Ayı kapsamında ürettiği organik Light the Way™ mumu Nisan ayı boyunca satışa sunarak elde
ettiği geliri su projelerine desteklemek amacıyla Global Greengrants Vakfı’na bağışlanıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER