› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.12.2010

LeiLeo: Emziren annelerin annelerin markası

Bambu ve organik pamuk kumaşları ile sahip olduğu yüksek kalitesine rağmen uygun fiyatlara sahip LeiLeo Mom&Baby doğa dostu ve sağlıklı anne adayları ve bebekler için yaratıldı. Pudra.com markanın yaratıcısı Zeynep Ersöz ile konuştu.

Anne ve bebeklerin dünyasına yakın bir zamanda katılan LeiLeo Mom&Baby, bambu ve organik pamuk kumaşları ile sahip olduğu yüksek kalitesine rağmen uygun fiyatlarıyla kısa zamanda çok ilgi gördü. Markanın amacı annelerin emzirme dönemlerinde pratik giysilerle rahat etmelerini sağlamak ve bebeklerini anne sütüyle beslemelerine destek olmak. Bebeklerin de hassas ve alerjik ciltlerine hiçbir kimyasal içermeyen organik kumaşlar değmesini sağlamak.

LeiLeo: Emziren annelerin annelerin markası

LeiLeo’da neler var diye merak ediyorsanız, hemen daha önce yazmış olduğumuz detaylı koleksiyon yazısını buradan tıklayın ve okuyun. Eğer markanın hikayesini merak ediyorsanız da, buyurun aşağıya; Pudra.com’un LeiLeo Mom&Baby markasının yaratıcısı Zeynep Ersöz ile yaptığı bu keyifli röportaja…

Marka nasıl doğdu?

En yakın arkadaşlarımın hamilelik ve emzirme dönemlerinin her gününü birlikte geçirdik. Ben henüz bu deneyimi yaşamadan herşeyi gözlemlemiş oldum. Bana sürekli “Hamile kıyafetlerinde çok az seçenek var ve hiçbiri emzirmeye uygun değil, emzirirken giyecek hiçbirşey bulamıyoruz” diyorlardı. Ben de onlara mağaza mağaza dolaşıp rahat emzirebilecekleri kıyafetler aradım. Sadece yurtdışında bulabildim. İstedikleri yerde rahat emziremedikleri için bebeklerini emzirmeyi bırakan anneler gördüm ve çok üzüldüm. Türkiye’de bu kıyafetlerin büyük bir eksiklik olduğunu görmem LeiLeo’yu ortaya çıkartmamı sağladı. Şimdi bebeklerin anne sütüyle beslenmesine biraz olsun katkım olabildiği için çok mutluyum. Anneler LeiLeo ürünleriyle çok rahat emzirdiklerini, kendilerini rahat ve güzel hissettiklerini ve bu moralle sütlerinin arttığını söyledikçe çok mutlu oluyorum.

Amacın ve hedeflerin neler?

Amacım annelerin rahat emzirmesini sağlamak ve dolayısıyla bebeklerin en sağlıklı besin olan anne sütü ile beslenmelerine destek olmak. Malesef birçok faktörden dolayı anneler emzirmeyi çok çabuk terkediyor. En önemlisi anne sütüne farkındalığı arttırmak. Bu da sadece “Anne sütüyle besleyin” demekle olmuyor. Kısa bir zaman öncesine kadar annelerin emzirirken giyebilecekleri giysiler düşünülmemişti. Nasıl daha uzun süre sağlıklı bir şekilde anne sütüyle besleme devam edebilir bunların konuşulması ve sorunların aşılması gerekiyor. Bu durumu konu alan “Emzirme Reformu” nu sonuna kadar destekliyorum. Anne sütüyle beslenen sağlıklı bir nesil yaratmaya biraz olsun destek olabilmek benim için herşeyden önemli.

Markayla ilgili hedeflerim de amaçlarımla doğru orantılı, daha farklı ve yine fonksiyonel ürünlerle markamı büyütmek istiyorum. Şu anda LeiLeo benim bebeğim gibi, her gün biraz daha büyütmek ve annelere faydalı olmak için çalışıyorum.

Ürünlerinin özellikleri neler?

Anne grubundaki bluzlerin gizli pencereleri var, bu sayede anne istediği her ortamda rahatça emzirebiliyor, kıyafetlerini çıkartmak zorunda kalmıyor. Sadece minik bir bölüm açılıyor.. Biliyorsunuz emzirirken çok terleniyor, hem yaz hem kış aylarında, bambu kumaşı hem teri içerde hapsetmiyor hem de diğer kumaşlara göre nefes alan bir kumaş olduğu için daha az terletiyor. Ayrıca emzirme bluzleriyle ofiste süt pompası kullanmak da oldukça rahat oluyor. Halka açık ortamlarda daha da rahat etmek isteyen anneler için emzirme pançosu da çok kullanışlı. Ayrıca istenirse emzirme için kullanılmadığı zamanlarda bebeğin üzerine örtü ya da pusetin üstüne güneşlik olarak kullanılabiliyor. Hamile bel bantı ise sevilen tshirtlerin hamilelik döneminde de giyilmeye devam edilmesini sağlıyor, bambu kumaşı olduğu için terletmiyor, kaşıntı yapmıyor.

Ne tür kumaşlar, malzemeler kullanıyorsun?

Bambu ipliği çok doğal, kimyasal gübre veya ilaç gerekmeden kendi kendine büyüyen bambu bitkisinin liflerinden üretiliyor. Antibakteriyel, antialerjik, terletmeyen, nefes alan, yumuşacık ve rahat bir kumaş. Defalarca yıkansa bile renkleri solmuyor. Dünyada bambu kumaşından giysilere çok talep var. Ben de sağlığı ön planda tuttuğum için bu kumaşı hem hamile hem emzirme döneminde kullanılacak kıyafetlerde kullandım.

Bebek giysileri %100 organik pamuktan üretildi, sertifikalı Ege pamuğundan. Özelliği hiçbir kimyasal boya ve madde içermemesi. Kenar dikişlerinde kullanılan iplik dahil organik. Bebekler terlediklerinde giysilerinin üzerindeki kimyasal boyalar ter yoluyla tenlerine geçiyor ve bu kimyasallar sağlıklarına zarar veriyor. Şirinlik, şıklık herşey bir yana sağlık işin içine giriyor ve bu nedenle bebeklere sadece organik giydirmek gerektiğini düşünüyorum. Bebeklerin tenine etiket değmemesi konusunda çok hassas davrandım, etiketleri giysilerin dışında kullandım. Hediye kutumuz da el yapımı doğal malzemelerden yapıldı, kapağı da resim çerçevesi olarak kullanılabiliyor veya bebeğin hatıra kutusu olarak saklanabiliyor. O da geri dönüşümlü olarak düşünüldü yani.

Ürünlerini kimler kullanabilir?

Ürünleri hem hamileler, hem emziren anneler kullanabilir. Bebek ürünleriyse 0-12 ay arası kullanılabiliyor. Her anne rahatça alabilsin diye fiyatların uygun olması konusunda çok hassas davrandım.

Web sitesinden alışveriş yapmak için neler yapmak gerekiyor?

www.leileo.com alışveriş sitesinde Garanti e-ticaret 3D Secure güvencesiyle kredi kartınızı kullanarak ya da banka havalesi ile sipariş verebilirsiniz. Ürünler aynı gün içinde kargoya verilir, bulunduğunuz şehre göre 2-3 gün içinde teslim edilir. Ürünlerle ve siparişlerle birebir ilgilendiğim için her konuda destek için en kısa sürede geri dönüş alırsınız.

Leileo emzirme ve bebek kıyafetleri koleksiyonunu görmek için buraya tıklayın...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER