› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.03.2016

2016 Urla Enginar Festivali'nin lezzetlerini tatmaya ne dersiniz?

İlk defa geçen sene düzenlenen ve Urla'nın yöresel lezzetlerini sunan, Ural Enginar Festivali bu sene 29 Nisan'da başlıyor.

Urla Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi&Urla'ya Gönül Verenler tarafından düzenlenen 2.Urla Uluslararası Enginar Festivali bu yıl 29-30 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Urla'da yapılacak. 

Urla Enginar Festivali'nin lezzetlerini tatmaya ne dersiniz?

Urla Enginar Festivali'nin lezzetlerini tatmaya ne dersiniz?







Geçen sene ilk defa düzenlenen festival, yurt içinden ve yurt dışından gelen katılımcılar tarafından büyük ilgi görmüştü. Bu yıl festival komitesi, farklı bir konsept ile Urla'nın mutfağını ve kültürünü tanıtmanın yanı sıra festivalin daha keyifli olması için hazırlık yapıyor. Festivalin amacı yerli ve yabancı turistlere bölgenin tanıtımının yapılması ve bölgenin gastronomi turizmi için alt yapısının hazırlanması olduğundan festival bölge için oldukça önemli. Gurme lezzetlerle tanışacağınız bu festivali kaçırmayın.

Konuyla İlgili Diğer Yazılarımız
2016 Alaçatı Ot Festivali'ne hazır mıyız?
2016 Alaçatı Ot Festivali, bu yıl 9-10 Nisan'da düzenleniyor. Ege'nin eşsiz tatlarının ve mimarisinin tadını çıkarmak için harika bir fırsat!

Mucize sebzeler: Enginar ve kuşkonmaz
Dr. Ayça Kaya, "Karaciğeriniz için enginar, kalbiniz için kuşkonmaz yiyin" diyor. Enginarın ve kuşkonmazın faydaları nelerdir? Yanıtları Pudra.com'da...

Yaz sebzeleri ve faydaları
Yaz sebzeleri nelerdir? Hangi yaz sebzesini neden yemeliyiz? Yaz sebzeleri hangi sağlık sorunlarına iyi gelir? En önemli yaz sebzeleri hakkında bilinmesi gereken her şey Pudra.com’da…

Vücuttan toksinleri atan 10 besin
Kışa yaklaşırken hem hastalıklardan korunmak hem de vücut dengesini sağlamak için detoks en büyük yardımcı. Toksinleri vücudunuzdan atacak besinleri ve faydalarını araştırdık.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER