› 
 › 
02.01.2020

2020 yılında 6 gün izin ile 32 gün tatil yapabiliriz

2020’de çoğu resmi tatil hafta içine denk geliyor. Bu da seyahat severler için birçok seyahat fırsatı demek! 32 gün tatil için 6 gün izin almamız yetecek!

İZLE: ERKEN REZERVASYON AVANTAJI👇 
Yılın en ışıltılı, en romantik ayını geride bıraktık. 2020’yi heyecanla kucaklarken, neredeyse herkesin aklında tek bir soru var; yeni senede kaç gün tatil yapabileceğiz? Tatil Sepeti, seyahat planlarını önceden yapmak isteyenler için 2020 resmi tatil takvimini sundu. İşte izin günleriyle oluşacak seyahat alternatifleri ve 2020 yılı resmi tatilleri!

2020'de 6 gün izin ile 32 gün tatil yapabiliriz!

2020’de çoğu resmi tatilin hafta içine denk gelmesiyle seyahat severler için birçok seyahat fırsatı doğuyor. Yıl boyunca resmi tatillere eklenecek 6 izin günü ile toplam 32 gün tatil yapılabiliyor.

23 Nisan tatilini nasıl uzatabilirsiniz?

“Bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan” 4 gün tatil haberini, tam olarak böyle karşılamak mümkün... 23 Nisan Ulusal Egemenlik Gençlik ve Spor Bayramı Perşembe gününe denk geliyor. 24 Nisan Cuma günü izin alırsanız, 4 gün tatil yapabilirsiniz.

Emekçi tatili 1 Mayıs'ta 3 gün cepte!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Cuma gününe geliyor; izin almanıza gerek yok. Keyfini çıkara çıkara 3 gün tatil yapabilirsiniz.

19 Mayıs tatilini nasıl uzatabilirsiniz?

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Salı gününe denk geliyor. Bu hafta durum biraz sıkıntı; 4 gün tatil yapabilmek için, 18 Mayıs Pazartesi günü izin almanız gerekiyor. Yöneticinizle aranız fena değilse, işiniz kolay.

Ramazan Bayramı fireli...

Ramazan Bayramı, 23 Mayıs Cumartesi başlayıp 26 Mayıs Salı günü bitiyor. Bu tatili birleştirme imkanınız yok gibi görünüyor. Yine de bu hafta Pazartesi ve Salı günü yoğunluğunu göz ardı etmeden erken rezervasyon yapmakta fayda var. 15 Temmuz Çarşamba gününe denk geliyor. 3-14 Temmuz veya 16-17 Temmuz izin alırsanız 5 gün tatil yapabilirsiniz.

Kurban Bayramı'nda da kaybımız var... 

Kurban Bayramı, 31 Temmuz Cuma günü başlayıp 3 Ağustos Pazartesi günü bitiyor. Bu hafta sadece 4 gün tatil yapacağa benziyorsunuz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Perşembe gününe denk geliyor!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilini kullanarak 4 gün tatil yapma gibi bir hayaliniz varsa, 30 Ekim Cuma günü izin almanız gerekiyor. 

4 günlük sıcak çikolata keyfi

31 Aralık yılbaşı gecesi ise Perşembe gününe denk geliyor. Aynı gün için izin alma imkanınız varsa, mevsimin keyfini çıkararak sıcak çikolatanızı yudumlayacağınız 4 günlük tatil sizi bekliyor. Bu dönemde yurt dışı promosyonlu turlar ve Avrupa seyahatlerini tercih edebileceğiniz gibi, yurt içi turlarına da katılabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER