› 
 › 
pudra.com 19.08.2010

Alaçatı'da harikalar diyarı: Alâ Otel

Alâ Otel, birbirinden farklı tarzda 16 odası, Alaçatı ölçülerine göre geniş havuzu ve bünyesindeki Tavan Restaurant’ıyla konuklarına eşsiz anlar yaşatıyor.

Kavurucu sıcaklarla geçecek Ramazan ayının ardından bayram tatili için planlar yapılmaya başlandı. Köy havasında görkemli taş evleri ve sıcağı serinleten rüzgârıyla herkesi büyüleyen Alaçatı, tatil severleri bayramda da bekliyor.

Alaçatı'da harikalar diyarı: Alâ Otel

Alâ Otel, birbirinden farklı tarzda 16 odası, Alaçatı ölçülerine göre geniş havuzu ve bünyesindeki Tavan Restaurant’ıyla konuklarına eşsiz anlar yaşatıyor. Alaçatı’nın merkezinde ancak kalabalıktan sıyrılmış yerleşimiyle Alâ Otel, bayram tatilinin tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez mekanı olacak.



Alâ Otel’in diğer bir güzelliği ise konumu. Alaçatı’nın meşhur pazarına yürüyerek 5 dakikada gidebilecekleri ve kıyafetten takıya tüm eşyaları uygun fiyatlara bulacakları otantik bir ortam. Meşhur caddesinde iki adımlık yürüme mesafesiyle ve Ege’nin eşsiz denizine 10 dakika uzaklığıyla Alâ Otel tatilseverlerin ilk tercihlerinin arasında yer alıyor.

Ağzının tadını bilenler için Alâ Otel’in içinde bulunan Tavan Restaurant, Alaçatı’da uğranılması gereken önemli bir mekan. Tavan Restaurant’ın otel misafirleri için özel olarak hazırladığı taze meyveler eşliğinde sunulan sabah kahvaltısı; köy yumurtası, Alaçatı’ya özel hurma zeytini, ev yapımı reçelleri ve yarımadanın yöresel peynirleri ile güne güzel bir başlangıç yapma fırsatını sunuyor. Ayrıca değişik alternatiflerin sunulduğu kahvaltı mönüsüyle de konuklarını ağırlamaya hazır.



Akşam yemekleri için Türk mutfağını ağırlıklı olarak Akdeniz ve Ege esintileriyle tatlandıran Tavan Restaurant, sade ve ferah dekoru ile Alaçatı müdavimlerinin olduğu kadar damaklarında eşsiz bir lezzet arayanların da bu yıl vazgeçilmezi olacak. Tavan Restaurant, geleneksel tatların farklı dokunuşlarla sunulduğu mönüsünü Alaçatı’nın göbeğinde kalabalıktan uzak, huzurlu ve sıcak bir ortamda seçkin şaraplar eşliğinde sunuyor.

Alaçatı’nın taze sebzeleri ile bezenen mönüde karides ve krem peynirle doldurularak bahçeden sabah toplanan kabak çiçeği akşam sofranıza sunuluyor. Köz patlıcan, börülce ve Alaçatı sebze güveç hafif bir öğün isteyenlerin, taze deniz levreği ve beğendili-beyaz trüf yağı soslu bonfile ise akşam yemeğini ziyafete dönüştürmek isteyenlerin seçimi.

Alâ Otel hakkında detaylı bilgiye www.alaotel.com, Tavan Restaurant hakkında detaylı bilgiye ise www.tavanrestaurant.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Ala Otel Tel: 0232 716 0780
Oda fiyatı: 260TL - 340TL arası.
Oda fiyatları 2 kişi için olup KDV, kahvaltı ve kek ikramlı akşamüstü çayları dâhildir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER