› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.07.2013

Alaçatı'nın en özel adresleri: Alavya Otel ve Fogo Restoran

Forbes dergisinin "Türkiye'ye gitmek için 10 neden" listesinde yer alan Alaçatı'daki Alavya Otel, lüks ve özel hizmet ne demek insana yeniden hatırlatıyor. Sadece otel değil Mitu ve Fogo Restoranları da bu yaza damgasını vuracak.

Alaçatı artık yaz tatillerinin vazgeçilmez adreslerinden biri oldu. Birbiri ardına otel açılıyor. Ama bazıları özel oluyor... Alaçatı'da öyle bir otel düşünün ki, henüz hiç reklam yapmadan, hiç bir yerde çıkmadan Forbes dergisinin "Türkiye'ye gitmek için 10 neden" listesine 3. sıradan girsin... İşte şimdi size anlatacağımız Alavya Otel böyle bir yer...

Alaçatı'nın en özel adresleri: Alavya Otel ve Fogo Restoran

Rana Erkan Tabanca'nın hayat verdiği bir otel Alavya... Birbirinden tamamen farklı stillerde tasarlanan odalara sahip altı taş evden oluşuyor. Dekorasyonunun Hakan Ezer'e ait olduğu her bir süitin ayrı ismi var: Classic Collection, Premium Collection, More Than Suits, Turquoise Lofts ve Jade Loft.



Verandalı, manzaralı ya da şömineli olmak üzere her birinin kendine has atmosferi olan Classic Collection süitleri, rahat ve samimi bir ortama sahipken, Premium Collection süitlerinde eşsiz Alaçatı manzarası ve özel açık teraslar bulunuyor. More Than Suits'te ise jakuzi keyfini yaşamak mümkün. Alavya Otel'in en eski yapısı olma özelliğini taşıyan Turquoise Loft yüksek ahşap tavanlara ve geniş alanlara sahip. Jade Loft'a ise, Alavya'nın kraliyet odası diyebiliriz. Otelin merkezinde yer alan bu süit, inanılmaz bir manzaraya sahip.

Alavya Otel sadece şık dekorasyonu, sıradışı hizmet anlayışı, otelin her yanına yayılmış lüks duygusuyla anlatılamaz. Alavya'yı özel yapan aynı zamanda mutfağı. Türkiye'nin en ünlü yabancı şefi olan, elinin değdiği her yeri güzelleştiren ve özel yapan Carlo Bernardini bu yıl Alaçatı'nın en çok gidilmek istenen restoranlarına hayat veriyor. Alavya Otel'in iç avlusundaki Mitu Restoran'da Ege lezzetleri sunuluyor. Şık ve gece kulübü havasındaki Fogo'da ise Benardini'nin elinden çıkma sıra dışı lezzetler yiyebilirsiniz. Servis her zamanki gibi mükemmel.

Alavya Otel
Adres:
Yeni Mecidiye Mah. 3005 Sok. No:6 Alaçatı-Çeşme-İzmir
Telefon: 0232 716 66 32


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER