› 
 › 
13.06.2017

Bu yaz yapmanız gereken 5 şey

Bu yaz en çok nerelere gidilecek, neler yapılacak? Sezonun en çok konuşulacak 5 destinasyonu Pudra.com'da.

Yaz bir türlü gelmedi bu yıl. Güneş iki gün yüzünü gösterdi, sonra yine bir sonbahar havasında bulduk kendimizi. Bu yüzden yazı her zamankinden daha çok bekler olduk. Madem bu yıl güneş biraz çekingen, iki-üç günlük kısa tatillerde gönlünüzce bir yaz yaşayabilmeniz için bu yılın en popüler 5 destinasyonunu seçtik. Nerelere gitmeli, neler yapmalı? İşte bu yaz yapmanız gerekenler... 

Bu yaz yapmanız gereken 5 şey

Akyaka
Son iki yıldır kite surf yükselişte. Kite surf'ün en doğru adresi Akyaka. Mimari olarak Türkiye'nin en özel küçük şehirlerinden biri Akyaka. Henüz çok bakir. Büyük kitleler Akyaka'yı keşfetmeden önce gitmeye ne dersin? Tabii ki kite surf denemelisin. Surf tahtasında göklere yükselirken bembeyaz dişlerinle gülümsemeyi sakın unutma. Kite surf'ü nasıl yapacağını sana Akyaka'daki deneyimli öğretmenler anlatacak. Nasıl bembeyaz dişlere sahip olacağını ise hemen biz söyleyelim: Signal White Now Touch'u dene. Çok kısa zamanda ne kadar etkili olduğunu kendi gözlerinle gör. 

Alaçatı
Alaçatı popülerliğini hiç yitirmiyor. Bu yıl özellikle çok popüler olacak iki mekandan biri Momo Alaçatı, diğeri Yek Alaçatı. İkisi de yeni, ikisi de yıkılıyor. Bir uğrar bakarız diyorsan yanılıyorsun. Mutlaka rezervasyon yaptırmalısın. Tabii bir de gece gezmelerinde bembeyaz ve ışıldayan bir gülüş için WNT'ı çantana atmayı unutma.

Urla
Alaçatı'dan kaçanlar Urla'la alıyor soluğu. Bizce de Urla hep güzel. Urla'da gezilecek çok yer var ama konaklama için ilk önerimiz Urla Bağ Evi. Nefis bir bağın ortasında, nefis bir mimari ile yapılmış, minicik (sadece 6 odası var) bir otel burası. Urla'ya 10 dakika mesafedeki Yağcılar Köyü'ndeki bağı gezip, şarap tadımı yap ve şehre dönmek yerine Urla Bağ Evi'nde konakla. Tadım sonrasında şarapla boyanan dişlerin için anında beyazlık ve ışıltı veren WNT kullan.

Selimiye
Bu yaz herkes 'Ben de Selimiye'ye gitmek istiyorum' diyecek. Bizden söylemesi. Sen elini çabuk tut ve hemen otel için rezervasyon yaptır. Çünkü Selimiye küçük bir sahil şehri. Bakmayın içinde gurme marketler olduğuna. Lüks teknelerden dolayı var gurme marketler. Bizce Selimiye'nin en güzel üç oteli Losta Sahil Evi, Vira Demir ve Melek Butik Otel. Sevgilinle romantik bir kaçamak için en güzel alternatiflerden biri Selimiye. Hayatın ne kadar güzel olduğunu Selimiye'de yeniden hatırlayacaksın. Gülümseyen yüzünden herkes senin ne kadar mutlu olduğunu anlayacak. 

Bodrum
Bodrum'suz bir yaz düşünülemez. Sezonun en çok konuşulacak mekanı Hazine'yi keşfetmeden, Gümüşlük'te henüz yeni açılan Naif'te kahvaltı yapmadan ve Nikki Beach'in partilerine takılmadan Bodrum'dan dönme. Tabii Nikki Beach'ın White Party'lerinde en dikkat çeken bembeyaz dişler olacak. White Now Touch kullan, bembeyaz ve ışıltılı gülüşünle partinin yıldızı sen ol.
 
 
 


Etiket: signal, seyahat
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER