› 
 › 
pudra.com 29.06.2010

Bu yıl Alaçatı’ya Alâ Otel damgasını vuracak

Alaçatı’nın merkezinde ancak kalabalıktan sıyrılmış yerleşimiyle Alâ Otel yazın tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez mekanı olacak.

Çeşme beldesine bağlı Alaçatı’ya bu yıl bir yıldız kondu: Alâ Otel!

Bu yıl Alaçatı’ya Alâ Otel damgasını vuracak

Mimar Orhan Bayrak tarafından tasarımı ve yapımı gerçekleşen Alâ Otel, birbirinden farklı tarzda 17 odası, Alaçatı ölçülerine göre geniş havuzu ve bünyesindeki Tavan Restaurant’ıyla Alaçatı’ya damgasını vuruyor. Alaçatı’nın merkezinde ancak kalabalıktan sıyrılmış yerleşimiyle Alâ Otel yazın tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez mekanı olacak.



Alâ Otel’in en önemli özelliklerinden biri şirketlerin gerek iç gerekse dışa yönelik eğitim ve seminerlerine uygun mekana sahip olması. Günümüz koşullarında dikkati en üst seviyeye çıkartmayı ve katılımı yüksek tutmayı amaçlayan kurumlar, etkinliklerde denenmemiş mekanlar bulmaya çalışıyor. İşte Alâ Otel tam da bu konuda iyi bir seçim. Eğitim veya seminerini Alâ Otel’de yapan şirketler içeriğin unutulmayacağından emin olabilirler.

Alâ Otel hakkında detaylı bilgiye www.alaotel.com, Tavan Restaurant hakkında detaylı bilgiye ise www.tavanrestaurant.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ala Otel Tel: 0232 716 0780
Oda fiyatı: 260TL - 340TL arası.

Oda fiyatları 2 kişi için olup KDV, kahvaltı ve kek ikramlı akşamüstü çayları dâhildir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER