› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.05.2013

En romantik balayı adresi: Maldivler

Sıra dışı ve unutulmaz bir balayı hayal ediyorsanız, tercihleriniz arasında Maldivler mutlaka olmalı... Çünkü Maldivler kendinizi bu dünyadayken cennette hissetmenizi sağlıyor.

Neden Maldivler'e gitmeli?

En romantik balayı adresi: Maldivler
Büyüleyici pudra rengi kumsalları, denize uzanan palmiyeleri, turkuaz rengi denizi, herbiri birbirinden güzel, keyif veren otelleri ile insanı adeta büyülüyor. Maldivler, Hint Okyanusu'nda inci gibi dizilmiş mercan adaları... Bu ada gerçekten de kendinizi bu dünyada cennette hissetmenize neden oluyor. Maldivler’de her ada, otellerin adlarıyla anılıyor. Hepsi birbirinden şık ve tasarım harikası... Kusursuz hizmet anlayışı, sıra dışı hizmet kalitesi ile tam bir balayı cenneti.

maldivler water villa otel balayi gezi seyahat
Water Villa



Maldivler’de tercihim water villa diye bilinen denizin üstündeki eşsiz villalar. Denizin üstünde ve sadece bir iki adımda kendinizi suya bırakacağınız yakınlıkta... Yatak odanızda okyanusun üzerinde adım atacağınız, okyanustaki canlıları elinizle tutabilecek kadar yakınlıktan izleyebileceğiniz baş döndürücü güzellikte tasarlanmış balayı odaları. Cennet ada, dünyanın adeta akınına uğramakta. Eğer Maldivler’de istediğiniz otellerde rahatça yer bulabilmek istiyorsanız, rezervasyonunuzu önceden yapmanızı öneririm.

Maldivler'de hava nasıl?
Tropikal bir ada olan Maldivler’de muson iklimi hakim. Bir bakıyorsunuz, inanılmaz bir yağmur yağıyor, bir süre sonra güneş size adeta gülümsüyor. Genelde yağmur dönemi, mayıs ve eylül ayları arasında. Sıcaklık genelde 26-31 derece. Deniz meltemleri ise insanı adeta keyiflendiriyor. Global ısınmanın etkisiyle belki de yakın bir zamanda yok olacak olan bu büyülü cenneti yakın zamanda yok olmadan yaşamak lazım.

Maldivler'de keyifle kalacağınız oteller
Kişiye özel hizmet konseptiyle servis veren oteller içinde en seçkinleri One & Only Reethi Rah Resort, Huvafen Fushi Resort, Four Seasons Resort Maldives, Six Senses Laamu, Jumerirah Dhevanafushi.

huvafen fushi balayi tatil gezi seyahat maldivler mnk
Huvafen Fushi by Per Aquum




Maldivlerde yapılacak aktiviteler
Romantizmin doruğuna ulaşacağınız Maldivlerde, denizin ve bakir sahillerin tadını çıkarabilir, Hint Okyanusu'nun nefes kesici manzarası eşliğinde meditasyon, aroma terapi, detokslarla vücudunuzu şımartabilirsiniz.

spa billboard maldiv masaj tatil seyahat balayi jpg


Balıkçı köylerinde yerel yaşamın izlerini yaşayacağınız keyifli anlar geçirebilir, lagünleri teknelerle gezebilir, adayı deniz uçağıyla keşfedip fotoğraf makinenizle keyifli kareler yakalayabilirsiniz. Maldivler’in turkuvaz rengi ihtişamında şnorkel safarisi yaparak müstakbel eşinizle harika anlar geçirebilirsiniz. Görebileceğiniz en güzel sualtı yaşamını, rengarenk balıkları, yunusları, yavru köpek balıklarını ve binlerce çeşit tropikal deniz canlısını bir dalış programına katılarak izleyebilirsiniz.

mercan balik sualti balayi maldiv tatil seyahat jpg


Balayı çiftlerine küçük bir not: İhtişamı ile size görsel bir şölen düzenleyen mercan kabuklarını toplamak kanunlarla yasaklanmış.

Balayınızındaki anılarınızın unutulmaz ve hatıralarda yaşaması dileğiyle!


Etiket: maldivler, balayı, gezi
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER