› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.03.2014

En ucuz uçak bileti hangi gün alınır?

Seyahat öncesi uçak biletini en uygun fiyattan alacağınız o “sihirli” günü biliyor musunuz?

Şimdiden yaz tatilini planlamaya başladınız mı? Peki ya uçak biletinizi aldınız mı? Muhtemelen “bileti ne kadar erken alırsam o kadar ucuza almış olurum” diye düşünüyorsunuz. Bunu bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederiz.

En ucuz uçak bileti hangi gün alınır?

Huffington Post’ta yayımlanan bir habere göre en ucuz uçak bileti, uçuş gününden 54 gün önce satılıyor. Tam olarak 7,5 hafta öncesinde bilet satın alamazsanız, CheapAir, seyahat gününden 29 ve 104 gün önce bilet rezervasyonu yaptırmayı öneriyor.

Ulusal tatil günlerinde ya da diğer popüler tarihlerde, popüler destinasyonlara seyahat etmeyi planlıyorsanız, iyi fiyat penceresi çok daha geniş. Avrupa’ya yapacağınız yolculuk için uygun fiyata bilet satın alma günü, seyahatten 151 gün öncesi.


Yapılan araştırmaya göre ortalama olarak uçak biletinin en pahalı olduğu gün, uçuştan hemen bir gün öncesi. Uçuştan iki gün öncesi ikinci en yüksek fiyatlı gün, üçüncü gün de üçüncü en yüksek fiyatlı gün diye gidiyor... Bu en yüksek fiyatlı günler, uçuştan 13 gün öncesine kadar sürüyor. Dolayısıyla biletinizi asla uçuş öncesi iki haftanın içinde satın almayın. CheapAir’in anketine göre yolcuların yüzde 36’sı bu hatayı yapıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER