› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2011

Kurban Bayramı tatilinde Adrasan keyfi

Kurban Bayramı tatilinde kafa dinlemek, nefis bir doğada yürüyüşler yapmak ve deniz sezonunu kapatmak istiyorsanız Adrasan'a gitmelisiniz.

Kurban Bayramı tatilinde nerede gitsek? Nasıl bir tatil geçirsek, kimlerle olsak? Tüm bu sorular kafanızda dönüp duruyorsa sizi Adrasan'ın sakinliğinde yelken açmaya davet ediyoruz.

Kurban Bayramı tatilinde Adrasan keyfi

Neden mi Adrasan? Çünkü orası bir başka güzeldir sonbaharda. Mavinin yeşille kucaklaştığı kendine has doğası, kumsala vuran dalgaların o sakin ritmine ayak uyduran insanı ile huzur, doğa, dinlenme için vazgeçilmez bir cennettir Adrasan, hele ki turunç mevsiminde… Rengini güneşten alan meyveler ağaç dallarında insanı kendine çeker.

Böylesi bir seyahat geçiyorsa gönlünüzden sizi, Pudra.com olarak ismine bayıldığımız ve kendilerine çok güvendiğimiz Uyku Tulumu Seyahat acentasının Kurban Bayramı tatili için planladığı Adrasan paketini öneriyoruz.

Bu seyahat 4 Kasım gecesi başlıyor. Sabah gözünüzü açtığınızda ciğerlerinizi tertemiz havayla doldurup sadece burnunuza odaklanmalısınız. Zira denizin ve turunçların o ruhu okşayan kokusu ve doğanın eşsiz parfümü size iyi ki geldim dedirtecek. Bu tatilde amaç sadece yatmak değil! Yürüyerek, eğlenerek ve maceralar yaşayarak kafanızı boşaltacaksınız. Yerel rehberiniz 'Aziz Abi' sizi üç farklı rotada yürüyüşe çıkaracak. Ulupınar ve Yanartaş, Gelidonya Feneri ve antik bir kent olan Gagai'nin keyifli ve zorlamayan yollarında keyifle yürüyüp, varış noktasında nefis bir şölenle karşılaşıyorsunuz. Suların içindeki masalarda Türkiye'nin en etkileyici alabalık tesislerinde nefis balıklar yiyip, doğanın o güzel cıvıltısını kadehlerinizle selamlayacaksınız.

Tatilde büyük bir otelde ya da beş yıldızlı bir tatil köyünde konaklarım diyorsanız bu tatil size göre değil. Ama doğanın içinde olayım, odam temiz olsun, servis iyi olsun diyorsanız, doğa harikası Adrasan’da, dere kenarında sıcacık bir tesis olan Likya Adrasan bungalowları sizin aradığınız yer.

Havanın ve rüzgarın durumuna göre maviliklerde yol alma şansınız da olacak. Yürüyüş rotanızda yeşil ile mavinin birleştiği Papaz ve Korsan Koyları'nı ziyaret edip yüzme molası vereceksiniz. Hem de Akdeniz'in en sakin ve en güzel olduğu aylardan birinde, kasımda...

Bu kısa tatil size ne mi verecek? Yoğun kış temposuna girmeden önce ruhunuzu Adrasan'ın enerjisinde dingileştireceksiniz. Bedeninizi yürüyüşlerle canlandırıp, doğal ürünlerle ne kadar değiştiğinizi göreceksiniz. Ve kahkahalarınızla yaşadığınız kentlere enerji depolamış olarak döneceksiniz.

Pudra. com olarak biz yazıyı yazarken kendimizi Adrasan'da hissettik. Kurban Bayramı tatilini iple çekiyoruz. Hemen rezervasyonları yapmalı. Şimdiden herkese iyi bayramlar dileriz.

Uyku Tulumu Seyahat acentasının Adrasan turu, otobüsle gidiş geliş, 4 gece yarım pansiyon konaklama ve rehberlik hizmetleri dahil 600 TL.

Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için www.uykutulumu.com.tr
Tel: 0212 270 48 94 nolu telefondan Fezal Kalkan'a ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER