› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2017

Bir günde Türkiye turu

Bir günde Türkiye'yi gezdik! Bunun mümkün olmadığını düşünüyorsan, çok şey kaçırıyorsun. Nasıl olduğunu öğrenmek için seni Pudra'ya davet ediyoruz.

"Bir günde Türkiye turu nasıl olur?" diye sorduğunu duyar gibiyiz. Güneşi Türkiye'nin bir ucunda doğurup, kahvaltı için doğuya doğru yol aldık. Batı'da tarihi yerleri gezip akşam yemeğini nerede yesek diye düşündük. Peki bir günde Türkiye'yi nasıl gezdik? 

Bir günde Türkiye turu

Güneşin doğuşunu izlemek için erkenden kalktık. Antalya'dayız, denize karşı oturmuş, güneşin doğmasını bekliyoruz. Hiç acele etmeden yükseliyor güneş, yetişecek bir yeri yok nasılsa. Hava tamamen aydınlanınca, kahvaltı için Van'a geçiyoruz, birbirinden güzel peynirler, Van pidesi, kavurmalı yumurta ve daha neler neler... Karnımız doyunca kendimizi şifalı sulara bırakmak üzere rotamızı Pamukkale'ye çeviriyoruz, hem biraz yüzerek sabah aldığımız kalorileri de eritmiş oluruz. Pamukkale travertenlerine ve termal havuzun rahatlatıcı etkisinin keyfini çıkarrdıktan sonra biz yine yollara düşüyoruz, malum daha gezilecek yer çok canım Türkiye'mde. Biraz kuzeye doğru yol alıp Eskişehir'e gidiyoruz. Porsuk Çayı'nda bir tur atmadan olmaz tabi, Eskişehir'in güzel parklarında oksijene doyuyoruz.
Bir günde Türkiye turu

Bu kadar hareket bizi acıktırıyor haliyle, öğle yemeği için nereye gideceğimize karar veremek de ayaklarımız bizi Kayseri'ye mantı yemeye götürüyor. Ne yalan söyleyelim, mantının keyfi sarımsaklar çıkıyor. Bol baharat ve sarımsaklı yiyoruz mantıyı, biraz kokarak ama çok gururlu ve mutlu bir şekilde ayrılıyoruz Kayseri'den. "Nereye?" derseniz tabi ki, tatlı yemeye; Hatay'a. Çok gezmeyi seven insanlar, yemeyi de çok sever. Hatay'da bol peynirli çıtır çıtır künefemizin tadını çıkarttık mı? Hem de nasıl. Şimdi güneşin batışını kaçırmamak için hareket zamanı. Türkiye turu İzmir'i katmadan olmaz, güneşi İzmir'de batırıyoruz, Ege Denizi'nin üzerinden usul usul batıyor güneş, "Bugünlük benden bu kadar" diyerek.
 
Bir günde Türkiye turu

Gecenin en çok yakıştığı şehir İstanbul şimdiki durağımız. Boğaz'ın ferahlatan havasını içimize çekip kırmızı beyaz renklerimizi gururla taşıyan Boğaziçi Köprüsü üzerinden İstanbul'a giriş yapıyoruz. Kız Kulesi göz kırpıyor, İstanbul bizi kucaklıyor. Akşama balık sofrası var, bol mezeli, şarkı söylemeli, çok gülmeli.

Sabah neredeydik, akşam neredeyiz... Türkiye'yi gez gez bitmez. Şehirleri, yemekleri ve insanları gördükçe hayat böyle güzel diyoruz. Türkiye'nin her yerinden kadınlar Pudra'da buluşup, harika bir Türkiye mozaiği sunuyor. Van'dan, Trakya'ya, Sinop'tan ya da Bursa'dan binlerce Pudra Meleği sayesinde biz her gün Türkiye turu yapıyoruz.

Pudra dünyamız her gün büyüyor, her yeni gelen melekle farklı bir yolculuğa çıkıyoruz. Hadi sen de Pudra'ya katıl, kendini, dünyanı, şehrini, hayatını paylaş. 

Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'ya sen de gel! Birlikte Türkiye mozaiğini yaratalım. 
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER