› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.06.2012

Sıra dışı bir seyahat: Masai Mara'da göç yolları

"Dünyanın Renkleri Seyahatleri" 18-26 Ağustos 2012 tarihlerinde misafirlerini Afrika’nın vahşi yaşamıyla buluşturuyor. Dünyanın bu en büyük otçul hayvan göçünü gözlerinizle görmek için istikamet Masai Mara...

Dünyanın Renkleri Seyahatleri’nin, safarinin tadını doya doya çıkarmak isteyenler için planladığı bu kapsamlı gezi, Kenya’nın dört farklı yüzünü tanıtıyor. Afrika'nın en gelişmiş başkentlerinden biri olan Nairobi, Kilimandjaro Dağı’nın ayaklarındaki Amboseli rezervi, Büyük Rift Vadisi’nin ortasındaki kuş cenneti Nakuru Gölü Ulusal Parkı ve dünyanın en büyük otçul hayvan göçünün gerçekleştiği Masai Mara Ovası, seyahatin dört değişik cazibe noktasını oluşturuyor.

Sıra dışı bir seyahat: Masai Mara'da göç yolları

Gezinin misafirleri konforlu arazi araçları ile yapılacak turlar esnasında, bölgede çok sayıda görülen filler, aslanlar ve çitaların yanı sıra, çobanlık yapan Masai kabilelerine de rastlayacaklar. Nakuru Gölü’nde ise binlerce flamingo, bufalo ve de soyu azalan türler arasında yer alan siyah ve beyaz gergedanları görmek mümkün.

Her yıl 2 milyon Afrika antilopu ve zebradan oluşan devasa otçul sürülerin göçü ve onları yakından takip eden sırtlan, çakal, leopar gibi yırtıcıların yaşamlarına yakından tanık olmak bu seyahatin gezginleri için unutulmaz bir deneyim olacak. Gezginler ayrıca, Kilimandjaro Dağı’nın karlarla kaplı zirvesini, bulutların içine bürünmeden, güneş doğarken izleme fırsatı da bulacaklar.

Tur detayları:
Türk Hava Yolları ile uçuluyor. Diğer Dünyanın Renkleri Seyahatleri’nde olduğu gibi tüm yemekler ve geziler tur ücretine dahil. Bu geziye özel olan konforlu 4x4 araçlarla geziler de ücrete dahil.
Turun ücreti: 3625 $ (iki kişilik odada kişi başı)
Detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için Koptur'u arayabilirsiniz. Pudra.com editörleri daha önce farklı Dünyanın Renkleri Seyahatleri'ne katıldı. Hepsi unutulmaz bir deneyim olarak hafızalarımızda. Zor beğenenler için kaçırılmayacak seyahatler düzenleyen Koptur'un Dünyanın Renkleri programlarını tavsiye ederiz. Memnun kalacağınızdan eminiz.

Dünyanın Renkleri
18-26 Temmuz 2012 Kenya
0212 361 20 00

Dunyaninrenkleri.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER