› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2011

Sömestr tatili için en iyi tercih: Laponya

Laponya, bakir doğası, sonsuz beyazı ve halkıyla Avrupa’nın son yıllarda en çok merak edilen coğrafyası. Sömestr tatili için en iyi tercihlerden biri olan Laponya'ya gittik. Deneyimlerimiz Pudra.com'da

Sömestr tatili için en iyi tercih: Laponya laponya 11 1
1/18
Karı sever misiniz? Ben sevmem. Daha doğrusu sevmezdim. Kışın en sert günlerinde Kuzey Kutup Çemberi’nin kuzeyinde dört gün geçirene kadar... Yanıma bulabildiğim tüm kar kıyafetlerini aldım. Sanıyordum ki, aldıklarım beni biraz olsun dondurucu soğuktan koruyacak! Yanılmışım. Her biri termal olan yedi kat üst ve dört termal pantolona rağmen dışarıda maksimum on dakika durabildiğiniz bir soğuktan bahsediyorum. Maksimum sıcaklığın -25 olduğu bir coğrafyadan.

Bembeyaz bir ovanın ortasından geçerek Ivalo Havaalanı’ndan Saariselka’daki otelimize giderken arabalarının yoldaki buza rağmen hızlarını hiç azaltmadıkları dikkatimi çekiyor önce. Yerler buz ama ne zincirden haberdarlar Finliler, ne de tuzdan… Otele vardığımızda nefis esmer ekmekler, orman meyvelerinden yapılan soslar ve ren geyiği etinden mükellef bir sofra bekliyor bizi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2