› 
 › 
24.11.2017

Yılbaşı tatili için 5 ülke önerisi

Yılbaşını yurtdışında geçirmek isteyenlere seyahat önerileri Pudra.com'da.

Yılbaşını yurtdışında süslenen rengarenk sokaklarda bambaşka kültürler tanıyarak geçirmek mi istiyorsunuz? Öyleyse size önerilerimiz var...

Yılbaşı tatili için 5 ülke önerisi
 
Öncelikle 2018'i nerede karşılamak istediğinize karar verin ve hemen hazırlıklara başlayın! Yılbaşı planınız için karar vermenize yardımcı olacak 5 keyifli yılbaşı rotası:
 
Amerika: New York

Şüphesiz ki yılbaşında gözler Times Meydanı’nda… "Ball-Drop" adı verilen kristal top yeni yıla geri sayımın başlaması ile birlikte aşağıya doğru inerken neon ışıkların altında büyüleneceksiniz. Yeni yıl coşkusunu arttıran ünlü şarkıcı ve grupların verdiği konserler, havai fişekler ve konfeti gösterileri sabahın ilk ışıklarına kadar yılbaşı heyecanını sürdürmenizi sağlıyor olacak.
 
times

Çek Cumhuriyeti: Prag

Caddeleri saran renkli lambalar, meydanlara kurulan devasa çam ağaçları ve yeni yıl gecesi gökyüzünü aydınlatan havai fişekler ve Prag sokaklarında sabaha kadar süren eğlence... İşte eğlence dolu bir yılbaşı akşamı istiyorsanız Prag tam size göre!
prag           
Fransa: Paris

Paris’te yeni yılı kutlamak için en ideal nokta Champs- Elysees’dir. Kentin en önemli tarihi yapıları, yılbaşından 1 ay önce en iyi sanatçılar tarafından süslenir, ışıklandırılır. Ayrıca görsel bir şölen sunan Eyfel Kulesi 20 bin ampulle donatılır. Mekanlardan gelen müzik seslerinin hareketlendirdiği Paris sokaklarında renkli bir yılbaşı geçirebilirsiniz.
 
yılbaşı
Oeconomica: Lapland 

Kar motosikletleri ile kuzey ışıkları altında buz safarisi, haskilerin ve ren geyiklerinin çektiği kızaklarla eşsiz manzaraları içinde geziler, yılbaşı ruhunu Noel Baba’nın evi Santa Claus kasabasında yakalamak, Helsinki ve Rovaniemi’yi keşfetmek… Büyülü bir yılbaşı yaşamak için eşsiz bir yer…
 
lapland

İngiltere: Londra

Her sene kocaman bir yılbaşı ağacının kurulduğu Trafalgar Meydanı'na dünyanın her yerinden birçok insan yeni yıl coşkusunu yaşamak için Londra'ya geliyor.

Yeni yıla girildiği an kutlamaların doruk noktasına ulaştığı meydanda, kimsenin arkadaş olması önemli değil. Çünkü yeni yıla girildiği an tanıdık tanımadık herkes beraberce eğleniyor. London Eye üzerinden yapılan havai fişek gösterileriyle görkemli bir kutlayış sergileyen meydan, dünyadaki en iyi yılbaşı kutlanan meydanlar arasında yerini alıyor.
 
londra
İlgili yazılarımız:

Yeni yıl konseptli ürünler
Evinizde kullanabileceğiniz veya arkadaşınıza hediye edebileceğiniz yılbaşı temalı ürünlere Pudra.com üzerinden göz atabilirsiniz.
 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER