› 
 › 
Pudra.com 11.05.2012

13 Mayıs'ta UNICEF için UNIŞEF'e destek verin

Türkiye'nin önde gelen kafe, restoran ve otelleri, "UNIŞEF-Çocuk Dostu Şefler" projesi ile Anneler Günü'nde gelirlerinin bir kısmını UNICEF'in "5 Yaşında Anaokuluna" kampanyasına aktaracak. Siz de 13 Mayıs'ta bu mekanları seçerek UNICEF'e katkıda bulunun.

UNICEF Türkiye Milli Komitesi, son 5 yıldır Anneler Günü’nde, büyük kentlerin seçkin kafe, restoran ve otellerinin desteğiyle artık geleneksel hale gelen "UNIŞEF-Çocuk Dostu Şefler" projesini yürütüyor.

13 Mayıs'ta UNICEF için UNIŞEF'e destek verin

Projeye katılan kafe, restoran ve oteller, 13 Mayıs Anneler Günü’nde brunch yemeklerinden elde ettikleri gelirin bir kısmını UNICEF’e bağışlıyor.

UNICEF bu yıl projeden elde edeceği fonu, "Okul Öncesi Eğitiminin Güçlendirilmesi" projesi için kullanacak. Destek veren mekanlar bu projeye destek vererek okul öncesi eğitimine ulaşamayan yüzlerce çocuğun yaşıtlarıyla hayata eşit şartlarda başlamasını sağlayacak.

Anneler Günü'nde UNICEF'e destek verecek olan mekanlar şunlar:

The House Café, Kırıntı ve Mezzaluna projeye her yıl destek veren kafe, restoran zincirlerinin başında geliyor. Zincir işletmelere bu yıl Tadım Pizza, Kırkpınar Lokantaları ve Erciyes Börekçisi zincirleri de tüm şubeleriyle katılıyor.

Projeye İstanbul’da her yıl destek veren Sunset, Park Fora, Mangerie & Delicatessen gibi restoranlara bu yıl Cezayir, Develi Grup, Hayat Cihangir, Kuruçeşme Balık, Sofyalı 9, Teras 6 gibi seçkin mekanlar eklendi.

Beymen Brasserie ve Cafe Wien her zamanki gibi bu yıl da destek veren kafelerin başında yer alıyor. İstanbul’da bu yıl Fincan Cafe, Pia Cafe, Apera, By Çorbacı eklenen kafeler arasında.

Pide - Ocakbaşı mekanlarından Adana Bedri Usta, Bakırköy Köftecisi ve Alp Karadeniz Pidecisi bu yıl projemize destek veriyor.

Bu yıl ayrıca Gaziantep'ten de katılım var. Gaziantep'in seçkin mekanları Bayazhan ve Amber's Cafe katılımcılar arasında.

Bilkent Otel her yıl destek veren otellerin başında yer alıyor. Bu yıl Elite World Hotels, Mim Hotel, Ottoman Imperial Otel, Antik Hotel İstanbul, Klas Otel ve Orient Hostel de projeye destek veriyor.

Ankara'da projeye destek veren kafe ve restoranların başında Cafemiz, Mezzaluna, Cafe Neuhaus ve Kalbur Balık Restoranı ve Tapas Bar geliyor. Cafe Ehl-i Keyf projeye bu yıl katılan mekanlardan.

"UNIŞEF-Çocuk Dostu Şefler" projesine katılmak ve daha fazla bilgi almak için:
unicef@unicefturk.org
Aslı Tekgüven: 0312 290 33 13
Ayşegül Acerer: 0312 290 33 90

13 Mayıs’ta katılacak Çocuk Dostu Mekanlar listesine Facebook.com/unicefturkiye adresinden ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER