› 
 › 
Pudra.com 27.04.2012

140 yıllık Popular Science Dergisi Türkiye'de

Dünyanın en popüler bilim ve teknoloji dergilerinden biri olan Popular Science, Mayıs ayında Türkçe olarak Türkiye'ye geliyor.

Amerika’da tam 140 yıldır yayınlanan popüler bilim ve teknoloji dergisi Popular Science, Doğan Burda Dergi grubu bünyesinde Mayıs ayında Türkiye’de okurlarıyla buluşuyor. Okuyucularına bilim, inovasyon ve teknoloji konularında keyifli makalelerle bilgi veren Popular Science, geleceğe her zaman pozitif bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

140 yıllık Popular Science Dergisi Türkiye'de

Popular Science, her ay farklı yazılar ve yazarlarla “Yeni ne var? Gelecek ne?”yi veren bir rehber niteliği taşıyor. Dergi, bilim ve günlük hayatın kesişmesini yakın geleceği vererek irdeliyor. Herkesin her gün severek okuyacağı bir içeriğe sahip olan derginin en önemli özelliklerinden biri de illüstrasyonları.

Dergiyi 140 yıldır vazgeçilmez kılan nedir?
Popular Science’ı 140 yıldır vazgeçilmez kılan en önemli özelliği sadece geleceği vermesi değil, nasıl verdiği. Bilim aslında sanılandan çok daha popüler bir olgu. I-phone’dan enerjiye, bilim ve teknoloji günümüzün en sıcak konularından. İnsanlar yaşadıkları dünyadan, bugünden, yarından ve 20 yıl sonrasından ne bekleyebileceklerini merak ediyorlar. Popular Science 140 yıldır bu cevapları ulaştırıyor ve geleceği bugünden yaşatıyor.

HER AY POPULAR SCIENCE’TA NELER VAR?
ÖZEL DOSYALAR: Geleceğin teknolojileri, bilimsel öngörüler ve gelecekteki yaşam hakkında titizlikle ve kapsamlı araştırmalar sonucunda hazırlanmış çok özel makaleler … Örneğin Otomobillerin Geleceği, Uzayda Yaşam, Gelecekte Şehir Hayatı ya da Uçakların Geleceği gibi popüler konular işleniyor. Sadece Popular Science’da görülebilen yüksek kalitedeki illüstrasyonlar sayesinde ise okurların geleceği şimdiden yaşama hissini tatmaları sağlanıyor.

MEGAPİKSEL: Bilim ve teknoloji dünyasından çok özel ve detaylı resimler bu bölümde yayınlanıyor. Üst seviye otomobillerin detaylarından nanoteknolojiye kadar geniş bir yelpazede sunuluyor.

NE VAR NE YOK: Bu bölüm hayatımızda devrim yaratan teknolojilere ve ürünlere odaklanıyor. Telefon ve bilgisayarlardan otomobil ve ev aletlerine kadar, geleceği bugünden bizlere sunan tüm yenilikçi ürünler burada.

HABERLER: Bu bölüm her ay tüm dünyada bilim ve teknoloji alanındaki keşiflere, gelişmelere ve tartışmalara geçiş kapısı. İlham kaynağı olacak sürprizler ve eğlenceli detaylarla zenginleştirilmiş haberler Popular Science’da.

NASIL YAPILIR?: Bilim ve teknolojiyi kullanarak hayatı kolaylaştırmanın ve daha eğlenceli hale getirmenin yolları bu bölümde... İpuçları, Kendin-Yap projeleri ve sürpriz çözümler her ay okurlarla buluşuyor.

BİLGİ HAVUZU: Aklımızdaki tüm ilginç soruların ve bilinmeyenlerin cevapları bilgi havuzunda...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER