› 
 › 
Pudra.com 12.03.2015

2015 Alaçatı Ot Festivali başlıyor

Alaçatı Ot Festivali 27-29 Mart 2015 tarihleri arasında damak tadına düşkün seyahat severleri bekliyor. Bu yılın teması olan Ebegümecinin kokusu tüm Alaçatı sokaklarını saracak.

Alaçatı doğasının zenginliğini tanımak, tadılmayan lezzetleri tatmak ve keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyenler, baharı Alaçatı Ot Festivali'nde karşılayabilir. 27-29 Mart 2015 tarihleri arasında GezginDamaklar’ın düzenlediği Alaçatı Ot Festivali tüm doğaseverleri bekliyor.

2015 Alaçatı Ot Festivali başlıyor

Doğal güzelliklerin yanında geleneksel lezzetlerle de adını duyuran Alaçatı Ot Festivali’nin bu yılki teması olan Ebegümeci otuyla pişirilen yemeklerin kokusu, dar Alaçatı sokaklarında damak tadına düşkün seyahat severleri her adımda takip ediyor.

Büyükannelerin tarifleriyle pişirilen otlu börekler, taze yaprak sarmalar, dalından kopartılan limonlarla yapılan buz gibi limonatalar, reçeller... Ebegümeciden nara, karabaş otundan enginara aklınıza gelebilecek bütün ot ve sebzeden reçel kavanozları Alaçatı Ot Festivali’nde tadılmak üzere standların üzerinde doğaseverleri bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER