› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.07.2016

Perseid Meteor Yağmuru 12 Ağustos'ta!

12 Ağustos gecesi gerçekleşecek Perseid Meteor Yağmuru şehirlerden bile izlenebilecek. 2016 Perseid Meteor Yağmuru'nun detayları Pudra.com'da.

Yılın en önemli meteor olaylarından Perseid Meteor Yağmurlarının en yoğun gecesini 12 Ağustos 2016'da yaşayacak. NASA Meteor Uzmanı Bill Cooke'un dediğine göre Perseid Meteor Yağmuru'nda bu sene, geçtiğimiz yıllardaki saatte 80 meteorun yerine 150-200 meteor göreceğiz. Anlayacağınız dileklerinizi hazırlayın bu sene daha çok yıldız kayması göreceğiz.

Perseid Meteor Yağmuru 12 Ağustos'ta!
 

Perseid Meteor Yağmurlarını nasıl izlerim?

Adeta bir görsel şölen olan Perseid Meteor Yağmurları'nı en iyi gözlemlemenin sırrı şehirden uzaklaşıp açık alanlara gitmekte saklı. Tabii hava ne kadar karanlık olursa o kadar iyi. Eğer şehirden çıkmak istemiyorsanız yüksek bir alanda bulunan parklarda meteor yağmurunu iyi bir şekilde izleyebilirsiniz. 

Perseid Meteor Yağmurları'nı görmek için teleskop ya da dürbün gibi aletlere ihtiyacınız yok. Çıplak gözle bu görsel şölene şahit olabilirsiniz. Meteor yağmurunu doğru yönden izlemek için "Google Sky Map"i kullanarak "Perseus Takımyıldızını" bulabilirsiniz.
 

Perseid Meteor Yağmuru saat kaçta olacak?

Perseid Meteor Yağmuru'nu 12 Ağustos'u 13 Ağustos'a bağlayan gece, gece yarısından itibaren en güzel şekilde görebilirsiniz. 
 

Hindiba Doğa Evi'nde yıldızları izleme keyfi!

Perseid Meteor Yağmuru'nu bütünüyle bir deneyim olarak yaşamak istiyorsanız "Yıldızlar ve Dilekler: Hindiba Doğa/Bolu" etkinliğine katılabilirsiniz. 12 Ağustos Cuma gününden 14 Ağustos Pazar gününe kadar süren etkinlikte hem ruhunuzu dinlendirip hem de meteor yağmurunu doyasıya izleyebilirsiniz. Etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgi almak benbizdoga.blogspot.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER