› 
 › 
19.10.2016

Yeni Beetle hem yuvarlak hem keskin!

Yuvarlak hatlarıyla bildiğimiz Volkswagen Beetle, keskin hatlarla birleşerek yeni bir görünüme kavuştu. Yeni Beetle’ı çok seveceksiniz.

Biz kadınlar yenilikleri, farklı şeyleri denemeyi seviyoruz. Geçmiş sezonların feminen hatları ve gösterişli stillerinin yerine bu sezonun rahat, sportif ve minimal çizgilerinden oluşan parçalarını gardırobumuza ekledik bile.

Yeni Beetle hem yuvarlak hem keskin!
Günlük hayatımız da değişimden hemen etkileniyor. Her yere, her şeye yetişen kadınlar olarak gün içinde kendimizi tek bir stil ile anlatmamız neredeyse imkansız. Gündüz spor ayakkabılarımızı ayağımızdan çıkarmazken, gece davetlerinde stiletto’lar üzerinde salınıyoruz. Bunu yaparken de zıtlıkları aynı kombinde bir arada kullanmaktan zevk alıyoruz. Şık bir elbiseyi beyaz spor ayakkabıyla ya da sportif parçaları topuklu ayakkabılarla kullanıyoruz; düz çizgilere sahip parçaları keskin hatlı, gösterişli aksesuarlarla kombinliyoruz. Yani artık hiçbirimiz keskin hatlı, köşeleri olan kadınlar değiliz. Sadece modanın değil, yaşamın bize sunduğu bu çeşitliliğine kendi yorumumuzu katmaktan ve zıtlıkların bize ilham vermesinden son derece mutluyuz.

Modanın ve dünyanın bu değişiminden ilham alan Volkswagen çok sevdiğimiz Beetle’a yeniden yorumlamış. Curvy ve edgy konseptiyle sunulan yeni modelde Beetle’ın meşhur yuvarlak hatları, daha keskin ve sert hatlarla buluşuyor. Keskin ve yuvarlak hatların muhteşem bir buluşması olarak nitelendirebileceğimiz Yeni Beetle modeli tıpkı biz kadınlar gibi.  
Yeni beetle hem keskin hem yuvarlak
Kişiselleştirmenin çok daha fazla öne çıktığı bir donanıma sahip Yeni Beetle. Bu yüzden bu sezon her zamankinden daha tarz sahibi. Yuvarlak hatları ve keskin ayrıntılarıyla asla modası geçmeyen bir ikon O. Sportif ön tasarımıyla kendinden daha emin göründüğü kesin. Tasarımını geçmişten, eğlence sistemlerini ise geleceğin teknolojilerinden alan Yeni Beetle’ın renkli dokunmatik ekranlı “Composition Colour” bilgi ve eğlence sistemi hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olacak.  
 

Yeni Beetle’ın muhteşem renkleri

Pudra editörleri olarak biz Yeni Beetle’ın renklerine hayran olduk. Beyaz, Bronz Kahve, Platinyum Grisi ve Siyah gibi klasik renklerin yanı sıra hayatına renk katmak isteyenler için İpek Mavisi, Denim Mavi, Cam Yeşili, Kum Fırtınası Sarısı, Gümüş İnci ve Ateş Turuncusu gibi renk alternatifleri de eklenmiş. 2017 yılının trend renklerinden turuncunun bu tonunu çok seveceksiniz. Sabahları kapınızın önünde, Ateş Turuncusu bir Yeni Beetle’ın sizi beklediğini hayal edin. Hayali bile sizi mutlu etmedi mi?

Yeni Beetle'ın özelliklerini binekarac.vw.com.tr'de detaylı olarak bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER