› 
 › 
29.08.2016

2017 Pirelli Takvimi'ne ilk bakış

Merakla beklenen 2017 Pirelli Takvimi’nin çekimleri tamamlandı. Bu yıl yine Pirelli Takvimi'nde birbirinden ünlü isimleri göreceğiz.

Her yıl tüm dünyada merakla beklenen Pirelli Takvimi'nin, bu yıl ki fotoğrafları hafızalardan silinmeyen ve sinemasal görüntüleriyle tanınan Alman fotoğrafçı Peter Lindbergh tarafından hazırlandı. 
 

2017 Pirelli Takvimi fotoğraflarını görmek için galeriye tıklayın. 


Yayın hayatına yeni başlayan www.pirellicalendar.com’da kamera arkası görüntüleri önceden yayınlanan takvimde bu yıl Oscar ödüllü sinema oyuncusu Nicole Kidman, Oscar ödüllü sinema sanatçısı ve model Penelope Cruz, Oscar, BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre sahibi Kate Winslet, ABD'li aktris ve şarkıcı Robin Wright ve ABD'li model-oyuncu Uma Thurman gibi ünlü isimlerin yanı sıra Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Üniversitesi (MGIMO) Siyaset Teorisi Proseförü Anastasia Ignatova da yer aldı.

Çekimleri Mayıs ve Haziran ayları arasında gerçekleştirilen takvim, 4 farklı ülkede ve 5 farklı şehirde çekildi. Takvimde sadece stüdyoda değil, şehrin çeşitli köşelerinde ve açık hava setlerinde çekilmiş portre ve ortamlardan oluşan 40 fotoğraf yer alıyor. Mükemmel vücutların etrafında değil hassasiyet ve duygusallık üzerine bir takvim yaratmak üzere yola çıktıklarına dikkat çeken Peter Lindbergh, böylece ruhuna kadar soyunan modellerin çok daha çıplak olduklarını vurgulamak amacıyla ‘Duygusal’ başlığını seçtiklerini belirtti. “Amacım kadınları farklı bir şekilde resmetmekti” diyen Lindbergh şöyle devam etti: “Bunun için hayatımda önemli bir rol oynayan aktrisleri çağırdım ve fotoğraflarımı çekmek için onlara olabildiğince yaklaştım. Bir sanatçı olarak, kadınları ebedi gençlik ve kusursuzluk fikrinden kurtarma sorumluluğunu üzerimde hissediyorum. Toplumun yücelttiği mükemmel güzellik ideali, kesinlikle ulaşılamayacak bir şeydir.”
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2